انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

"بجای خواندن مقاله به آن گوش دهید"

پادکست صوتی "انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال"


  • 01:10 1403-10-21
  • زمان مطالعه: 14 دقیقه

انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال، معامله گران ارزهای دیجیتال در سراسر جهان از سیستم های سیگنال معاملاتی کریپتو استفاده می کنن تا به اونها در تصمیم گیری مخاطره آمیز در مورد اقداماتشون کمک کنه. سیگنال های ارزهای دیجیتال یکی از قدرتمندترین و قابل اعتمادترین ابزارها برای انجام معاملات ارزهای دیجیتال هستن. به صورت کلی سیگنال یک نشانه برای تریدرها محسوب میشه و به اونها کمک میکنه تا خطر و ریسک معاملاتشون کم کنن و در مقابل بهره و سودشونو افزایش بدن. اما استفاده از سیگنال ارز دیجیتال نیازمند مهارت و تخصص در حوزه ی ارزهای دیجیتال و تحلیل ‌های اون هستش. همه ی معامله گران متخصص توصیه میکن که از سیگنال ها به یک یا چند روش استفاده کنن. انواع مختلفی از سیگنال های ارزهای دیجیتال وجود داره. برخی از این سیگنال های معاملاتی کریپتو به صورت رایگان و برخی با هزینه در اختیار کاربران قرار داره، اما نکته ی قابل توجه اینجاست که یک سرویس معتبر باید حاوی اطلاعاتی در مورد تنظیمات سود و ضرر باشه. در ادامه ی مقاله تعریفی کوتاه از سیگنال ارز دیجیتال داشته و بعد در مورد انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشین. 

سیگنال ارز دیجیتال چیست؟

سیگنال ارز دیجیتال چیست؟

 سیگنال های ارزهای دیجیتال در سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال در اصل داده هایی هستن که به معامله گر این امکان رو میده تا بتونن به کمک اونها بازار ارز دیجیتال مورد نظرشونو بهتر درک کنن. در واقع سیگنال های کریپتوکارنسی ایده ها و پیشنهادات معاملاتی هستن که برای خرید یا فروش ارز مشخصی در یک زمان و با قیمت خاصی برای تریدرها ارائه میشه. سیگنال ‌ها یا توسط برنامه‌ ها یا به صورت دستی ایجاد میشن. معمولا انواع سیگنال های ارز دیجیتال دارای حد سود (Take Profit) و حد ضرر (Stop Loss) هستن. یعنی کاربر با دریافت یک سیگنال ارز دیجیتال متوجه میشه که در صورت محقق شدن سیگنال، حداکثر چه سودی رو به دست میاره و در صورت اشتباه دراومدن سیگنال متحمل چه ضرری میشه.

انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

همونطور که گفتیم سیگنال‌ های ارزهای دیجیتال ایده ‌های معامله ‌گری از سوی معامله‌ گران خبره برای خرید یا فروش یک ارز دیجیتال خاص در قیمت یا زمان مشخص هستش. سیگنال ‌های معاملاتی ارزهای دیجیتال میتونن بر اساس عوامل مختلفی از جمله اخبار، تحلیل‌ های فنی و جو فعلی بازار باشن. انواع مختلفی از سیگنال‌ها وجود داره. ولی به صورت کلی و بر اساس نحوه ی تولید سیگنال، سیگنال های ارزهای دیجیتال به سه نوع سیگنال دستی، خودکار و دستی و خودکار تقسیم میشن. استفاده از هر کدوم از اونها مزیت‌ های مخصوص خودشو دارن: 

سیگنال های ارزهای دیجیتال دستی

سیگنال های دستی ساده ‌ترین و قدیمی‌ ترین انواع سیگنال‌ های معاملاتی هستن. سیگنال‌ های ارزهای دیجیتال دستی از طریق بررسی‌ های انجام شده توسط معامله‌گران و مترجمان خبره صادر میشن که مطالعات بازار رو برای شناسایی شانس‌ های معاملاتی مدیریت می‌کنن. سپس از نشانگرهای ویژه روی نمودارها برای تشخیص سطوح ورودی و خروجی استفاده می کنن.

سیگنال ‌های دستی دانش و احساسات انسان رو هم کنترل می‌کنن به این صورت که از تحلیل‌ های اولیه برای مطابقت با اخبار و نظرات بازار برای کشف پیشنهادات معاملاتی امیدوارکننده بهره می برن. این نوع signal به کمک تحلیل تریدرهای ماهر به صورت دستی ایجاد میشن. این سیگنال ‌ها رو میشه از گروه ‌های آنلاین، وبلاگ های مختلف تجاری و بسیاری از محیط ‌هایی که در حوزه ارز دیجیتال فعالیت دارن، بدست آورد. 

سیگنال های ارزهای دیجیتال خودکار

سیگنال های ارزهای دیجیتال خودکار با استفاده از الگوریتم های معاملاتی یا ربات های معاملاتی کریپتو منتشر میشن. به این ترتیب که این ربات ها بر اساس الگوریتم‌ هایی که بر اساس آن برنامه نویسی شدن، شرایط بازار و داده‌ های گذشته در مورد حرکت قیمت ارزها رو برای شناسایی روندها، تجزیه و تحلیل کرده و نتیجه تحلیل خودشونو در اختیار کاربران قرار میدن.

سیگنال های ارزهای دیجیتال دستی خودکار

سیگنال های ارزهای دیجیتال دستی خودکار که توسط اونها میشه سرمایه گذاری بلند مدت خوبی هم داشت، سیگنال هایی هستن که ابتدا توسط ربات ها بررسی میشن و سپس توسط یک تریدر ماهر، وضعیت پیرامون ارز یعنی تحلیل فاندامنتال و احساسات هم به اونها اضافه میشه. این روش یک سیگنال با انعطاف پذیری بسیار بالا ایجاد میکنه که میتونه سودآوری زیادی داشته باشه. 

مقایسه انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

مقایسه انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

در این قسمت از مقاله ی انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال، مقایسه ای خواهیم داشت بر انواع سیگنال های معاملاتی کریپتوکارنسی که در بالا ذکر شد: 
سیگنال‌های دستی از سیگنال ‌های خودکار متفاوت هستن، زیرا معمولاً از معاملات بزرگتر با اهداف سودآور پشتیبانی می‌کنن و در نتیجه ممکنه نرخ ریسک به پاداش بیشتری رو در دستورالعمل ‌هاش داشته باشه. سیگنال ‌های دستی ارزهای دیجیتال که توسط انسان ارسال میشن، نسبت به تغییرات غیرمنتظره و نوسانات بازار بسیار انعطاف‌ پذیرتر هستن، چرا که ارائه ‌دهندگان سیگنال میتونن اهداف سودآوری رو در معاملات خوب افزایش بدن یا به صورت دستی معاملات رو ببندن. 

انواع دیگر سیگنال های ارزهای دیجیتال

سیگنال های معاملات اسپات چیست؟ 

سیگنال های معاملات اسپات چیست؟ 

همه میدونیم که سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال یه کار پربازده هستش. اما این بازده به این بستگی داره که چقدر می خوایم سرمایه گذاری کنیم و سرمایه هامونو به چه سمتی ببریم. بعد از ثبت نام در صرافی متوجه می شیم که دو نوع معامله اسپات و فیوچرز داریم. به معامله ی آنی و لحظه ای ارز دیجیتال معامله ی اسپات میگیم. وقتی ارزی رو می خرین در اون لحظه ارز به کیف پول شما ارسال میشه و دارایی شما به حساب میاد و تا زمانی که قصد فروش ارزتونو نداشته باشین در کیف پول شما باقی می مونه. معامله گر اسپات در کف خرید میکنه صبر میکنه قیمت رشد میکنه و بعد در سقف میفروشه و سودشو برمیداره.
 معامله گر اسپات فقط از رشد قیمت می تونه سود کنه و اگه بازار نزولی باشه کاری از دستش برنمیاد و مقداری ضرر میکنه اما کل دارایی هرگز صفر نمیشه و در دراز مدت، وقتی ارز در روند صعودی افتاد، ضرر و زیان جبران می شه.

سیگنال های مارکت فیوچرز چیست؟

سیگنال های مارکت فیوچرز چیست؟

ما در معاملات فیوچرز یا آتی با معاملاتی سروکار داریم که قراره در آینده انجام بشه. این نوع معاملات برای سوددهی نیاز به سرمایه گذاری زیادی ندارن. معاملات فیوچرز دو طرفه هستن. یعنی تریدر میتونه هم از رشد قیمت و هم از افت قیمت سود بکنه. وقتی قیمت در روند صعودی هستش، پوزیشن لانگ یا خرید باز میکنه و وقتی روند نزولیه، پوزیشن شورت یا فروش باز میکنه و وارد معامله فروش میشه. 

در معاملات فیوچرز مقداری از موجودی حساب به عنوان وجه ضمانت نزد صرافی بلوکه میشه تا ریسک معاملات ما رو پوشش بده. برای باز موندن پوزیشن ما این کار لازمه. در عوض صرافی به تریدر اهرم میده تا قدرت معاملاتیش رو چند برابر بکنه. از تفاوت های این دو معامله یعنی اسپات و فیوچرز، بخش دلیوری ( delivery) هستش. هر معامله فیوچرز در صرافی یه تاریخ انقضا داره در حالی که معاملات اسپات چنین نیستش. 

نقش اندیکاتور ها در سیگنال دهی ارزهای دیجیتال 

نقش اندیکاتور ها در سیگنال دهی ارزهای دیجیتال 

همونطور که قبلا در مقاله ی اندیکاتور چیست گفتیم، اندیکاتورها با استفاده از محاسبات ریاضی و معادلات پیچیده روی قیمت ارز یا هر دارایی دیگه ای و حجم معاملات اون بدست میان و اطلاعات مهمی رو در اختیار تحلیل‌گر قرار میدن. از اندیکاتورها به منظور کشف الگو و پیش ‌بینی روند ارز دیجیتال و همچنین برای کشف نقاط مهم در نمودار قیمت به منظور یافتن سیگنال خرید و فروش استفاده میشه. در واقع از اندیکاتورها برای تایید و اعتبارسنجی سیگنال ها و دارایی های دیجیتال استفاده میشه.

در تحلیل تکنیکال و البته تصمیم گیری برای ورود و خروج در بازار مالی، اولویت اول با نمودار قیمت هستش و اندیکاتورها به عنوان نمودارهای کمکی در نظر گرفته میشن. درسته که اندیکاتورها نقش مهمی در سیگنال دهی ارزهای دیجیتال دارن و نقاط ورود و خروج رو روی نمودار قیمت نشون میدن اما اندیکاتورها مبنای تصمیم‌گیری ما نیستن و صرفا به ما کمک می‌کنن تا در تصمیم‌گیری بهتر عمل کنیم.

چرا سیگنال های ارز دیجیتال برای تریدرها جذاب است؟

یکی از مهمترین دغدغه های هر سرمایه گذار، حفاظت از سرمایه گذاری مالی خودش هست. یک حرکت بسیار هوشمندانه اینه که با یک مجموعه قیمت از پیش تعیین شده پیش برین، که از شما در برابر هر گونه ضرر در آینده حتی قبل از شروع اون محافظت میکنه. بزرگترین مزیت سیگنال های ارز دیجیتال اینه که اونها داده ‌های معاملاتی ارزشمندی رو برای دریافت‌ کننده ‌های سیگنال فراهم می‌کنن. با بینشی که سیگنال‌ ها به شما به عنوان تریدر ارز دیجیتال میدن، این امکان رو پیدا میکنین که دارایی ‌های خودتونو به صورت موثرتر مدیریت کنین.

با استفاده از سیگنال های ارز دیجیتال، یاد می‌گیرین که چگونه جلوی ضررهاتونو بگیرین، اهدافتونو تعیین کنین و زمان‌ های ورود به ترید و معامله گری ارزهای دیجیتال یا خروج از اون برای به دست آوردن حداکثر سود رو پیدا کنین. این شکل از سیگنال معاملاتی ارز های دیجیتال که در قالب خرید یا فروش ارائه میشن، ساده‌ ترین و راحت ‌ترین شکل برای استفاده کاربران هستش. معامله گرانی که نمیخوان درگیر پیچیدگی ‌ها بشن، این نوع سیگنال رو بیشتر ترجیح میدن.
با دریافت سیگنال‌ های مناسب می‌تونین به اطلاعات عمیق ‌تری از اطلاعات حاصل از تحلیل‌ های موجود در اینترنت و شبکه ‌های اجتماعی، دست پیدا کنین.

چرا سیگنال ارز برای کسب درامد لازم است؟

آیا تا حالا شنیدین که یه عده میگن ما از یه تریدتر قوی سیگنال خرید میگیریم یا با سیگنال فروش یه ربات فروختیم و سود کردیم. اما سیگنال ارز چیه؟ در واقع سیگنال یکی از قابل اعتمادترین راه ها برای معاملات موفق هست و یه نشانی و علامتی است که معاملگران یا تریدرها به کمک آن ریسک معاملاتشون رو کم میکنن و به بازده و سود آوری معاملاتشون کمک میکنن. انواع سیگنال های ارز دیجیتال میتوانند در کسب سود بیشتر و مطمئن تر به معامله گران کمک کنند. ادامه مطلب را در مقاله چرا سیگنال ارز برای کسب درامد لازم است، بررسی کنید.

دیوار خرید (Buy Wall) و فروش (Sell Wall) ارزهای دیجیتال چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم دیوار خرید رو شنیده باشین و خواستین که اطلاعاتی در این زمینه به دست بیارین و این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که دیوار خرید ارزهای دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که دیوار خرید وضعیتی هست که در اون زمانی که یه ارز دیجیتال به یه ارزش خاصی میرسه، یه سفارش محدود بزرگ برای خرید انجام میشه. بعضی وقت ها نیز معامله گران این امکان رو دارن تا از این وضعیت برای ایجاد یه تصور خاص در بازار استفاده کنند و از سقوط یه رمز ارز به زیر این قیمت جلوگیری کنند، چون احتمالا هنگام اجرای سفارش تقاضا از عرضه سبقت می گیره. برای مطالعه ادامه مطلب مقاله دیوار خرید (Buy Wall) و فروش (Sell Wall) ارزهای دیجیتال چیست را بررسی کنید.

سیگنال بلند مدت در ارز دیجیتال چیست؟

لازم دونستیم که تفاوت های میان سیگنال و تحلیل سیگنال را برای شما همراهان عزیز به زبان ساده توضیح بدیم تا دچار سردرگمی نشین. در بازار ارز های دیجیتال، به نشانه یا علامت هایی که در بازار وجود دارن و میتونن روی ارزش و قیمت ارز دیجیتال ها اثر گذار باشن، بهش سیگنال ارز دیجیتال میگن. سیگنال ها تنها یک علامت، نشانی و یا این که هشدار هستن که توصیه ای به هیچ کسی در مورد خرید و فروش نمیکنن. ادامه مطلب را در مقاله سیگنال بلند مدت در ارز دیجیتال چیست، مطالعه فرمائید.

سیگنال کوتاه مدت چیست؟

یکی از انواع سیگنال ارز دیجیتال، سیگنال کوتاه مدت یا سیگنال تکنیکال هست. همون‌طور که اطلاع دارین تحلیل تکنیکال، علم مطالعه و فهم نمودارهای گوناگون ارزهای دیجیتال و ابزارهای اون هست که به کاربران این امکان رو میده که قادر باشن به آنالیز روند بازار و پیش بینی آتی و احتمالی اون بپردازن. ضمن اینکه باید بدونیم درک مفاهیم پایه نمودارها ملزم به داشتن تحصیلات و یا دانش آکادمیک نیست. به طور مثال: در نمودارهای شمعی یا کندل استیک، بسیار واضح و مبرهن هست که قیمت، حجم فروش، میزان کل معاملات و... در زمان مشخص شده چه میزان بوده. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیگنال های کوتاه مدت مقاله سیگنال کوتاه مدت چیست را مطالعه کنید.

سیگنال روی نمودار قیمتی چگونه کار میکند؟ 

به زبان ساده نمودار قیمتی به نموداری گفته میشه که توی اون اطلاعات مربوط به قیمت یک دارایی یا یک کالای خاص، در طول مدت زمان مشخصی نمایش داده میشه. بازه زمانی بسته به کوتاه مدت بودن یا بلند مدت بودنش میتونه که روی شکل نمودار تاثیر بگذاره. به طوری که هرچقدر بازه زمانی کوتاه تر باشه، میزان نوسان ها افزایش پیدا میکنه؛ اما در بلند مدت نسبت به بازه زمانی کوتاه مدت تعداد این نوسان ها کمتره. نمایش قیمت ها روی نمودار در طول زمان های مختلف باعث میشه که ما بتونیم قیمت هایی رو که در آینده ممکنه اتفاق بیوفتن رو پیش بینی بکنیم. در اینجا لازم به ذکر است که انواع سیگنال های ارز دیجیتال میتواند در کسب سود بیشتر در معاملات ارز دیجیتال بسیار کمک کننده باشد. ادامه مطلب را در مقاله سیگنال روی نمودار قیمتی چگونه کار میکند، بخوانید.

آشنایی با مفهوم شورت کردن

بازار ارزهای دیجیتال بر خلاف بازار های مالی دیگه، امکانات و دسترسی های بیشتری به سرمایه گذاران میدن تا با مطالعه و یادگیری این امکانات، بتونن از بازار کسب درآمد کنن. یکی از این امکانات که مورد توجه بیشتر سرمایه گذاران و تریدر ها قرار میگیره، معاملات شورت یا کوتاه میباشد. همون طور که میدونین تمام بازار های مالی، پستی و بلندی های زیادی رو تجربه میکنه و همیشه در یکسو و در جهت مثبت حرکت نمیکنه. معامله گران بازار ارزهای دیجیتال با استفاده از معاملات شورت میتونن با پایین اومدن قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال، کسب درامد داشته باشن، امکانی که هرگز توسط بازار های مالی دیگه مانند طلا و بورس پشتیبانی نمیشه. ادامه مطلب را در مقاله آشنایی با مفهوم شورت کردن بخوانید.

سیگنال های معاملات اسپات چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم معاملات اسپات یا Spot Trading رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این معاملات به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که معاملات اسپات چیست؟ باید بگیم که معاملات اسپات یه روش ساده برای سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال برای افراد مبتدی هست. همچنین وقتی شما تصمیم به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال می گیرین، احتمالا اولین تجربه شما یه معامله اسپات و لحظه ای در بازار نقدی ارزهای دیجیتال باشه. برای مثال خرید ارز دیجیتال بیت کوین به قیمت بازار یه معامله اسپات محسوب یشه و به محض انجام تراکنش، موجودی ارز دیجیتال بیت کوین رو در کیف پول دریافت می کنین. ادامه مطلب را در مقاله سیگنال های معاملات اسپات چیست، مطالعه کنید.

آموزش خرید بهترین ارز ها با سیگنال معتبر

افراد زیادی هستن که رویای پولدار شدن یه شبه رو در ذهن خودشون می چرخونن. در صورتی که روزانه هزاران کاربر در بازار ارزهای دیجیتال سرمایه خودشون رو از دست میدن. برای پیشگیری از رخ دادن چنین اتفاقی می تونیم در سیگنال ها کمک بگیریم. بهتره بدونین سیگنال ها باعث پیشگیری از تحمیل ضرر میشن و با استفاده از اون ها میشه اطلاع پیدا کرد که ارز دیجیتال دلخواه خودمون رو در چه قیمتی خریداری کنیم. ادامه این مطلب را در مقاله آموزش خرید بهترین ارز ها با سیگنال معتبر مطالعه کنید.

بهترین اندیکاتورهای تشخیص روند در بازار ارز دیجیتال

در این قسمت از مقاله، قصد داریم شما رو با بهترین اندیکاتور های تشخیص روند، اشنا کنیم اما قبل از پرداختن به موضوع اصلی، مهمه که در مورد مفهوم تشخیص روند با هم صحبتی داشته باشیم. یکی از روش ‌های ترید و معامله‌گری در بازارهای مالی، ترید روند (Trend Trading) هستش. تریدرهای روند، با تشخیص روند بازار، معاملات خود را در راستای روندهای تشکیل شده انجام میدن. اون ها، روند رو به عنوان رهبر معاملات خود انتخاب می‌ کنن و با پیروی از آن سعی در کسب سود از بازار ارزهای دیجیتال و سایر بازارها هستن. بنابراین، تشخیص روند برای معامله‌گران در عرصه های مختلف مهم هست. در نهایت آن ‌چه که، قیمت رو به نقطه مد نظر یک معامله گر، می رسونه، همین روند هستش. انجام معامله بدون آگاهی از روند اصلی بازار، ممکنه، ضررهای جبران ‌ناپذیری به معامله‌گر وارد بکنه. شناخت انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال یکی از روش ها برای کسب یود بیشتر در بازار ارز دیجیتال است. ادامه این مطلب را در مقاله بهترین اندیکاتورهای تشخیص روند در بازار ارز دیجیتال مطالعه کنید.

سیگنال های مارکت فیوچرز چیست؟

استراتژی ها و تکنیک های مختلفی واسه کسب سود در بازار رمز ارزها وجو داره، ولی معاملات فیوچرز یکی از بهترین روش ها محسوب میشه. معاملات فیوچرز ممکنه از روش های معاملات Scalping واسه انجام اون استفاده بشه، یکی از معاملات محبوب در بازار ارزهای دیجیتال به شمار بره. در حقیقت، معاملات فیوچرز در بازار رمز ارزها که با عنوان معاملات آتی هم شناخته میشه، کمی با معاملات فیوچرز بازارهای سنتی تفاوت داره. تریدر در زمان استفاده از معاملات فیوچرز، از اهرم ها یا لوریج های مختلفی واسه افزایش میزان سود استفاده می کنه. ادامه این مطلب را در مقاله سیگنال های مارکت فیوچرز چیست، مطالعه کنید.

واگرایی زمانی چیست و ترید با آن چگونه است؟

شاید واستون جالب باشه که بدونین واگرایی زمانی یا Time Divergence یکی از مفاهیم کاربردی در تحلیل تکنیکال بازارهای مالی هست. واگرایی زمانی در بازار رمز ارزها نشون دهنده تغییرات در بازار رمز ارزهاست. واگرایی می تونه نشون دهنده نوسانات حاصل از هیجانات و احساس بازار ارزهای دیجیتال هم باشه. واگرایی در میان ابزارهای موجود در تجزیه و تحلیل بازار از اعتبار زیادی برخوردار هست. به طور کلی واگرایی در بازار ارزهای دیجیتال زمانی رخ میده که اندیکاتور و چارت قیمتی در خلاف جهت همدیگه حرکت کنند. ادامه مطلب را در مقاله واگرایی زمانی چیست و ترید با آن چگونه است، مطالعه کنید.

بررسی افزایش تقاضای 10 برابری برای بیت کوین

مایکل سیلر که مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری MicroStrategy است، اخیرا پیش بینی کرده است که تقاضا برای بیت کوین(BTC) می تواند تا 12 ماه آینده بیش از ده برابر افزایش یابد. به دنبال افزایش تقاضا، قیمت بیت کوین بالا می رود و دارندگان سود زیادی کسب می کنند. همچنین در یک سخنرانی در 10 نوامبر، از مایکل سیلر درخواست شد که چشم انداز خودش را برای بیت کوین و اکوسیستم آن در چهار تا پنج سال آینده بیان کند. مایکل سیلر در پاسخ، در ابتدا خلاصه ای از دوره بین سال های 2020 و 2024 ارائه کرد و تاکید کرد که بیت کوین توانسته است به یکی از دارایی های برتر در بازارهای مالی تبدیل شود. ادامه مطلب را در مقاله بررسی افزایش تقاضای 10 برابری برای بیت کوین بررسی کنید.

چرا قیمت سولانا 520 درصد افزایش یافت؟

اگر به نمودار روزانه سولانا(SOL) نگاه کنید، متوجه می شوید که قیمت سولانا اکنون در زمان نوشتن این مطلب بالای 50 دلار است که بالاترین سطح در سال 2023 است. برخی از تحلیلگران و تریدرها پیش بینی کردند که ارز دیجیتال سولاناهمچنان می تواند به رشد قیمتی خود ادامه دهد و تا پایان سال 2023 رکورد جدیدی را ثبت کند. بنابراین، سولانا می تواند یک انتخاب عالی برای سرمایه گذاری بلند مدت باشد. ادامه مطلب را در مقاله چرا قیمت سولانا 520 درصد افزایش یافت، مطالعه کنید.

بررسی خروج میلیون دلاری اتریوم از صرافی ها

توجه داشته باشید که داده های صرافی نشان دهنده تمایلات صعودی تداوم معامله گران اتریوم(ETH) است. با توجه به گزارش IntoTheBlock هفته گذشته 906 میلیون دلار اتریوم از صرافی های ارز دیجیتال خارج شد که نشان دهنده ذهنیت صعودی در بین سرمایه گذاران است. این خروج گسترده اتریوم از صرافی ها می تواند نشان دهد که معامله گران قیمت های بالاتر را پیش بینی می کنند و دارایی های خودشان را به کیف پول های خصوصی برای ذخیره سازی سولانی مدت منتقل می کنند. ادامه مطلب را در مقاله بررسی خروج میلیون دلاری اتریوم از صرافی ها مطالعه کنید.

بررسی سیگنال خرید برای دو ارز دیجیتال

بازار رمز ارزها بعد از انتشار داده های شاخص قیمت مصرف کننده نشانه هایی از بهبود را نشان می دهد. در میان این بهبود بالقوه، دو ارز دیجیتال با شتاب قوی قابل توجهی برجسته می شوند. فینبولد نقشه حرارتی شاخص قدرت نسبی کوین گلس را در 12 ژوئن تجزیه و تحلیل کرد تا سیگنال های خرید احتمالی را شناسایی کند. میانگین RSI هفتگی یک چشم انداز خنثی را نشان می دهد که تاکید می کند بازار می تواند در هر جهتی حرکت کند. در ادامه سیگنال خرید دو ارز دیجیتال بررسی شده است. ادامه مطلب را در مقاله بررسی سیگنال خرید برای دو ارز دیجیتال مطالعه کنید.

ظهور سیگنال گاوی در بیت کوین چقدر مهم است؟

در 5 آگوست 2024، بیت کوین چیزی را تجربه کرد که برخی در جامعه کریپتو آن را «دوشنبه سیاه رمزنگاری» می‌نامند و قیمت آن به بالاترین حد خود یعنی 49751 دلار رسید. کاهش قیمت باعث شد که شاخص چرخه خرس گاو نر برای اولین بار از ژانویه 2023، زمانی که بازار سهام FTX سقوط کرد، قرمز شود.  این شاخص به عنوان یک شاخص قابل اعتماد از احساسات بازار عمل کرد و معامله گران و سرمایه گذاران را در برابر نوسانات دنیای انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال راهنمایی کرد. ادامه مطلب را در مقاله ظهور سیگنال گاوی در بیت کوین چقدر مهم است، بررسی کنید.

نتیجه گیری: 

در مقاله ی انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال در مورد سیگنال های ارزهای دیجیتال و انواع اونها صحبت شد. چالش و پیچیدگی در بازار سیگنال های ارزهای دیجیتال در مقایسه با هر بازار مالی دیگه برای معامله گران بسیار زیاد هستش در این بین باید مطمئن ترین و قابل اعتمادترین ارائه دهنده ی سیگنال های کریپتو رو انتخاب کرد. قابل ذکره که استفاده صحیح از این سیگنال ها از منبع مناسب میتونه بسیار مفید و سودمند باشه چرا که به معامله گران اجازه میده تا سود خودشونو تا حد زیادی بالا ببرن و جهش های عظیمی به سمت این سودها انجام بدن و در عین حال ضررها رو کاهش بدن. سیگنال های ارزهای دیجیتال کمک بزرگی برای هر دو، تازه کارها و همچنین معامله گران با تجربه تر هستش. موفق و پرسود باشید.
 


نظرات کاربران در مورد انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال

  1. ابراهیمی (1401/05/30)

    به نظرتون امکان داره سیگنال های ارز های دیجیتال دستکاری بشن؟

    1. پشتیبان سلیمی (1401/05/30)

      دستکاری ممکنه در سیگنال های دستی انجام بشه اما در سیگنالهایی که ربات ها ارائه میکنن این ممکن نیست.

  1. meysam (1401/06/13)

    سلام خدمت آکادمی ارز سنج سیگنال های ارز دیجیتال، اگه از سایت یا کانال های معتبری خریداری بشه میتونه خیلی مفید باش و سود خوبی را برداشت

  1. بهروز (1401/08/29)

    همیار تریدر ارزسنج رو استفاده کردم خوب بود

  1. شاهین (1402/03/02)

    با سلام و خسته نباشید میشه یه بستر امن برای استفاده از سیگنال های ارز دیجیتال معرفی کنید.

در مورد انواع سیگنال های ارزهای دیجیتال نظر دهید
سوال امنیتی :5 + 33 = ?