داده آنچین (onchain)، خرید اشتراک آن چین و گلس نود رایگان

داده آنچین (onchain)، خرید اشتراک آن چین و گلس نود رایگان

داده های onchain چیست و چرا تحلیل آنچین مهم است؟

داده های آنچین که بعضا آن چین نیز نگاشته میشود، اطلاعات بسیار مهمی هستند که با استفاده از آنها میتوان وضعیت بازار ارزهای دیجیتال را بررسی و در تصمیم گیری ها بسیار موثر است. onchain یا On Chain در واقع به معنی درون شبکه است و داده های آنچین به معنی داده ها و اطلاعات درون شبکه ای است. بعضی از اطلاعات و داده های مهم آنچین تعداد کیف پولهای کاربران، ورودی و خروجی ارزها به صرافی ها و ... است.

ویدیو معرفی اشراک داده آن چین و آشنایی با پنل کاربری

اطلاعات بروز درون شبکه ای on chain


مجموعه ارزسنج در همیار آنچین سعی نموده تا تمامی داده ها و اطلاعات آن چین را در قالب نمودار ها و جداول کاربردی ارائه دهد.

مقرون به صرفه


همیار آنچین ارزسنج با هزینه ی کمتر از 30 درصد سایت های مشابه خارجی و داخلی داده های آنچین را در اختیار شما میگذارد و شما با معادل هزینه اشتراک یک ماهه سایت های خارجی، بیش از 3 ماه از داده های همیار آنچین ارزسنج بهره میبرید.

پشتیبانی آنلاین


تیم ارزسنج همیشه در کنار شما است. با خیالی آسوده از سرویس های ما بهره ببرید و هر مشکلی که داشتید در اسرع وقت رسیدگی میشود.


دوره آموزش تحلیل آنچین ویژگی های زیر را دارد:

•    آموزش اصولی تحلیل آن چین
•    تهیه شده توسط افراد متخصص این حوزه(تحت نظر مهندس حبیبی)
•    آموزشات گام به گام تحلیل آن چین به صورت ویدیو
•    آموزش تحلیل وضعیت شبکه ارزهای دیجیتال
•    بعد از این دوره شما به یه فرد متخصص در زمینه تحلیل آن چین تبدیل می شوید
•    بررسی تراکنش های انجام شده در شبکه های مختلف
•    آموزش تحلیل داده های ثبت شده در بلاک چین
•    شناسایی ورود و خروج دارایی صرافی ها
•    آموزش بررسی وضعیت معامله گران

چرا همیار آنچین ارزسنج ؟

بهترین و کاملترین داده های درون شبکه ای (onchain) در همیار آنچین ارزسنج

همیار آنچین (On Chain) ارزسنج ابزاری است که به شما داده های آنچین لحظه ای دنیای ارزهای دیجیتال را نمایش میدهد که با استفاده از آن میتوان تصمیمات دقیقی را اتخاذ نمود.
همیار آنچین ارزسنج با رصد بلاکچین ها داده هایی را در دیتابیس های آکادمی ذخیره میکند و آن را در قالب نمودار های مختلفی ارائه میدهد.
این اطلاعات شامل بیش از 400 نوع نمودار مختلف از داده های درون شبکه ای مهمی است که دانستن و تسلط بر آن بر تشخیص روند بازار و حرکت نهنگ ها بسیار تاثیرگذار است.
دقت داده های درونشبکه ای ارزسنج بسیار بالا است و با رزولوشن های مختلف یک روزه و یک ساعته، اطلاعات مختلف داده های آنچین و آنچین دیتا را ارائه میدهد.
بله بخش اعضمی از دیتا های درون شبکه ارزسنج رایگان است و تنها بخش کوچکی از آن نیاز به تهیه اشتراک دارد.
یادگیری این موضوع و استفاده از آن سخت نیست و با آموزش های موجود در آکادمی ارزسنج به راحتی میتوانید از آنچین دیتای ارزسنج استفاده کنید.

داده آنچین و تحلیل آن چین چیست؟(نحوه استفاده از OnChain Analysis)

داده آنچین چیست را در این مطلب بصورت کامل توضیح داده ایم. لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. ما سعی می کنیم تا برای شما اطلاعاتی در مورد داده های آن چین ارائه کنیم و به بررسی نحوه استفاده از OnChain Analysis بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین از تحلیل آنچین استفاده کنین. با توجه به اینکه قراره در ادامه اطلاعاتی در مورد تحلیل آنچین برای شما ارائه کنیم، بهتره ابتدا مقدمه از بازار ارزهای دیجیتال و بلاک چین داشته باشیم تا بتونین به راحتی مفهوم تحلیل آنچین رو درک کنین. بازار کریپتوکارنسی ها به یکی از مهم ترین و محبوب ترین بازارهای مالی برای کاربران تبدیل شده و یکی از مهم ترین روش ها برای کسب سود در این بازار، استفاده از اخبار مربوط به بازار ارزهای دیجیتال هست.
ارزهای دیجیتال نیز شکل مجازی و دیجیتالی پول های واقعی و مجازی هستن که به صورت غیر متمرکز فعالیت می کنند و مبتنی بر بلاک چین هستن. بلاکچین محل ذخیره اطلاعات هستش. از جمله از این اطلاعات می تونیم به تاریخچه تراکنش ها، آدرس های عمومی گیرنده و آدرس های عمومی فرستنده اشاره کنیم. نکته قابل توجه در مورد بلاک چین این هست که همه اطلاعات مربوط به تراکنش ها در آن قابل مشاهده هست. به این ترتیب میشه از این اطلاعات نیز استفاده کرد. در اصل ارزهای دیجیتال تنها دارایی هستن که همه معامله ها و سرمایه گذاری های مربوط به اون ها از طریق دسترسی به یه دفتر کل توزیع شده قابل تجزیه و تحلیل هست.
به تحلیلی که با استفاده از داده های درون شبکه های بلاک چین هر ارز دیجیتال انجام میشه، تحلیل درون زنجیره ای، آنچین یا OnChain Analysis گفته میشه. همچنین با استفاده از امکان دسترسی به داده های مالی که توسط بلاک چین فراهم شده، تریدرها می تونن با استفاده از اطلاعات به دست اومده، کاربرد شبکه و فعالیت شبکه ارز دیجیتال مورد نظرشون رو بررسی کنند و بهترین تصمیم رو برای معامله بگیرن.

تحلیل آنچین چیست؟

داده های آنچین ارزسنج

ما می تونیم در پاسخ به سوال تحلیل آنچین چیست؟ این جواب رو بدیم که تحلیل آنچین یا OnChain Analysis نوعی روش تحلیل تکنیکال هست که معامله گران و تریدرها با استفاده از اطلاعات به دست اومده، این امکان رو دارن تا بهترین تصمیم رو در معامله های خودشون بگیرن. همچنین توسعه و استفاده از تحلیل آنچین برای معامله گرهایی که قصد دارن از اطلاعات بلاک چین عمومی استفاده کنند، امیدوار کننده هست و این امکان وجود داره که استراتژی های معاملاتی و مدیریت موقعیتی خود رو تقویت کنند. بنابراین شما نیز می تونین از داده آنچین استفاده کنین و بتونین فعالیت شبکه کاربران در شبکه رو مورد بررسی قرار بدین.
جالب اینجاست که بدونین بازار ارزهای دیجیتال اولین بازاری هست که در اون همه اطلاعات توسط بستری به اسم دفتر کل توزیع شده قابل مشاهده و بررسی هست. به عبارت دیگه بلاک چین گزینه ای از داده های مالی هست که همه اون ها غیر قابل تغییر و ویرایش هستن. به این ترتیب شما می تونین به این اطلاعات دسترسی داشته باشین و از اون ها استفاده کنین، البته نمی تونین این اطلاعات رو دستکاری کنین. این اطلاعات به صورت عمومی در دسترس همه کاربران قرار می گیره و به کمک این داده ها امکان بررسی رفتار و احساسات سرمایه گذاران وجود داره. تحلیل آن چین نیز بر مبنای اصول علمی و داده های تحقیقاتی ایجاد شده و فقط احساسات و شایعات در بازار رو مبنای تحلیل قرار نمیده.
اگه بخواهیم به زبان ساده تر، تعریفی از تحلیل آنچین داشته باشیم، می تونیم بگیم که تحلیل درون زنجیره نوعی زمینه نوظهور هست که با استفاده از اون میشه به بررسی عوامل بنیادی، سودمندی و تراکنش های ارزهای دیجیتال و بلاک چین پرداخت. بنابراین افرادی که از داده آن چین استفاده می کنند، سعی دارن با افزایش درک خود از شبکه و تجزیه و تحلیل عوامل مختلف، پیش بینی درستی از حرکات قیمتی ارز دیجیتال در اینده داشته باشن. از جمله موارد، مورد بررسی در تحلیل آنچین می تونیم به حجم تراکنش ها، جزئیات استخراج و ورود و خروج سرمایه از صرافی ها و... اشاره کنیم.

چرا باید از تحلیل آنچین استفاده کنیم؟

تحلیل آنچین چیست؟

شاید این سوال واستون پیش بیاد که چرا باید از تحلیل آنچین استفاده کنیم؟ بهتره بدونین در دنیای امروزی با قرار گرفتن سرمایه در دست افرادی محدود، اقتصاد بیمار شده. همچنین شما در دنیای امروزی نمی تونین تراکنش های دولت ها و افراد مهم رو بررسی کنین و در این زمینه اطلاعات داشته باشین، ولی تحلیل آنچین این امکان رو کاربران فراهم کرده و همین موضوع می تونه خیلی از فسادهای مالی رو کاهش بده. بنابراین شما می تونین با استفاده از تحلیل آنچین، اطلاعاتی در مورد تراکنش های انجام شده در شبکه ارز دیجیتال مورد نظر به دست بیارین و با استفاده از اطلاعات به دست اومده بهترین تصمیم رو برای خرید بگیرین.
همونطور که در بخش قبلی نیز گفتیم، حجم تراکنش ها یکی از موارد مهمی هست که بر روی قیمت ارزهای دیجیتال تاثیر می ذاره، بنابراین باید این مورد رو زیر نظر بگیرین. برای این کار نیز می تونین از تحلیل آنچین استفاده کنین. نکته قابل توجه نیز این هست که تحلیل تکنیکال فقط قیمت ارزهای دیجیتال رو بررسی می کنه، در حالی که تحلیل آنچین علاوه بر قیمت، احساسات و رفتار مردم نسبت به بیت کوین یا هر ارز دیجیتال دیگه ای رو تشخیص میده و با توجه به اطلاعاتی که در اختیار کاربران قرار میده، می تونه بیشتر از تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار بگیره. بنابراین شما می تونین برای این که از معامله های خودتون سود به دست بیارین، از تحلیل آنچین استفاده کنین.

تحلیل آنچین برای چه کسانی مناسب است؟

تحلیل آنچین یا تحلیل درون زنجیره ای برای همه افرادی که تصمیم به سرمایه گذاری و خرید و فروش ارزهای دیجیتال در بازه های زمانی بلند مدت دارن، لازمه و می تونه با اطلاعاتی که در اختیار معامله گران قرار میده، کمک زیادی در تصمیم گیری برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال بکنه. بنابراین شما نیز اگه قصد دارین تا اقدام به معامله ارزهای دیجیتال مشغول بشین، می تونین از تحلیل آنچین استفاده کنین.

اهمیت تحلیل آن چین دیتا بیت کوین

معمولا تمامی تحلیلگر هایی که از داده های آن چین برای تحلیل روند بازار کریپتو کارنسی ها استفاده میکنن، تمرکزشون رو به بیت کوین و نهنگ های اون معطوف کردن. اما چرا تحلیل آن چین دیتا برای بیت کوین تا این حد اهمیت دارد؟ مزیت و برتری Bitcoin نسبت به سایر ارزهای دیجیتال چیست که تا این حد این رمز ارز رو مهم و تاثیرگذار کرده؟

برای پاسخ به این سوال باید به ابتدای مطلب برگردیم و تعریف آن چین رو دوباره مرور کنیم. همونطور که در بخش آن چین چیست؟ اشاره کردیم، داده های OnChain از اطلاعاتی که در بلاک چین یک ارز وجود داره استخراج میشن. از طرفی بلاک چین بیت کوین، قدیمی ترین شبکه اطلاعاتی بازار ارزهای دیجیتال است و با توجه به محبوبیت و قدمت بسیار بالایی که این رمز ارز داره، اطلاعات و داده های بیشتری رو میتونیم از شبکه بلاک چینی اون استخراج کنیم.

از طرفی بیت کوین با ارزش ترین رمز ارز بازار ارزهای دیجیتال است و تحرکات نهنگ ها یا دارندگان بزرگ این رمز ارز، اهمیت بسیار بالایی رو داره؛ همچنین روند BTC، جهت حرکت کلیت بازار ارزهای دیجیتال رو مشخص میکنه. برای تعیین جهت بازار و تشخیص روند های بلند مدت این مارکت، حتما باید رفتار نهنگ های بیت کوین رو  مورد بررسی قرار داد. با توجه به این مسائل میشه نتیجه گرفت که تحلیل آنچین بیت کوین اهمیت بسیار زیادی داره.

انواع وبسایت های ارائه دهنده داده  آنچین:

وب سایت های ارائه دهنده داده های آنچین

شاید بعد از به دست اوردن اطلاعاتی در مورد داده های درون زنجیره ای، دوست داشته باشین تا شما نیز این اطلاعات استفاده کنین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین. به همین دلیل در این قسمت به معرفی انواع وبسایت های ارائه دهنده داده های آنچین می پردازیم تا با این وبسایت ها اشنایی کامل داشته باشین و بتونین از اطلاعات اون ها استفاده کنین.

•    کوین متریک(CoinMetrics)

یکی از انواع وبسایت های ارائه دهنده داده های آنچین، سایت کوین متریک هست. سایت CoinMetrics یکی از سایت های محبوب و پر کاربرد در زمینه ارزهای دیجیتال و بلاک چین هست که به ارائه خدمات رایگان در زمینه داده های درون زنجیره ای برای 37 ارز دیجیتال پرداخته و از پیشگامان حوزه آن چین محسوب میشه. بنابراین شما می تونین با مراجعه به سایت کوین متریک از خدمات این وبسایت استفاده کنین.

•    گلس نود(Glass Node)

یکی دیگه از انواع وبسایت های ارائه دهنده داده های آنچین، سایت گلس نود هست. سایت Glass Node نیز یکی دیگه از سایت های پیشرو در حوزه آن چین محسوب میشه که در اون بعضی از امکانات اولیه مربوط به اطلاعات درون زنجیره ای به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیره، ولی باید برای دسترسی به کلیه امکانات، هزینه پرداخت کنین.

•    اینتودبلاک(In to the Block)

یکی دیگه از انواع وبسایت های اراده دهنده داده های آنچین، سایت اینتودبلاک هست. سایت In to the Block طیف وسیعی از امکانات و ابزارهای تحلیلی مثل داده های درون زنجیره ای برای بسیاری از ارزهای دیجیتال، داده های لیست سفارشات و تحلیل سنتیمنتال رو پشتیبانی می کنه.

از کدام سایت داده های آن چین استفاده کنم؟

همونطور که میدونین شاخص های On Chain از مهمترین منابعی تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال هستن و برای تعیین روند کلی این بازار و پیدا کردن نقاط برگشت، اهمیت زیادی رو دارن. در بخش قبل شما رو با چند سایت داده های آن چین آشنا کردیم، اما ممکنه این سوال ذهنتون رو مشغول کنه که کدام یک از اون ها برای خرید اشتراک آن چین بهتر و مناسب تر است؟

در پاسخ به این سوال باید بگیم که پیشنهاد ما استفاده از سایت گلس نود می باشد؛ چرا که این پلتفرم کامل ترین داده های درون شبکه ارز دیجیتال رو به کاربرهای خودش ارائه میده. این سایت در مقایسه با پلتفرم های مشابه دیگه ای که در این حوزه فعالیت دارن، رابط کاربری بهتری رو هم داره و استفاده از بخش های مختلف اون برای تمامی افراد با هر سطح دانش و اطلاعاتی، راحت تر است. 

همچنین در سایت Glassnode در مورد هر شاخص اطلاعات کاملی به کاربرها داده شده که با استفاده از آموزش های این سایت میتونین تسلط بیشتری رو بر نمودار داده های ان چین داشته باشین. همچنین پلتفرم گلس نود، داده های درون شبکه چندین رمز ارز مختلف رو به شکل مجزا و جداگانه به کاربرهای خودش ارائه میده که این موضوع برای بررسی دقیق تر ارزهای دیجیتال اهمیت زیادی رو داره.

تنها ایرادی که متونیم از سایت گلس نود بگیریم هزینه ی بالای اشتراک آن چین در این سایت است؛ خصوصا که این هزینه به دلار از کاربرها دریافت میشه و به همین دلیل خرید اشتراک داده آن چین به شکل مستقیم از این سایت، براتون گرون تموم میشه. به همین دلیل اکادمی ارزسنج تصمیم به ارائه روشی ارزان و ساده تر برای استفاده از داده های درون شبکه ارز دیجیتال گرفت.

شما میتونین با خرید اشتراک همیار انچین، با پرداخت هزینه ی بسیارکمتری به تمامی داده ها و امکانات پلتفرم گلس نود دسترسی داشته باشین. توجه داشته باشین که هزینه ای که برای خرید همیار آنچین ارزسنج پرداخت میکنین، کمتر از 30 درصد مقداریه که باید برای خرید مستقیم اشتراک ان چین از گلس نود پرداخت کنین. مزیت دیگه ای که استفاده از ارزسنج براتون فراهم میکنه، امکان پرداخت ریالی هزینه مربوط به داده های آن چین می باشد که شما میتونین مستقیما با استفاده از کارت بانکی خودتون، این هزینه رو پرداخت کنین.

خرید اشتراک گلس نود

احتمالا حالا که به اهمیت داده های آن چین پی بردین، علاقه مند شده باشین که به این اطلاعات دسترسی داشته باشین و از اون ها برای تحلیل و بررسی بهتر بازار ارزهای دیجیتال استفاده کنین. سایت گلس نود بهترین پلتفرم برای تحلیل داده های آن چین ارزهای دیجیتال است که فاکتور ها و متغییر های مختلفی رو به کاربرهاش ارائه داده. با کمک این داده ها بررسی دنیای ارزهای دیجیتال از زاویه ای جدید و متفاوت براتون فراهم میشه؛ اما نکته ای که باید بهش توجه کرد اینه که، بیشتر نمودار های کاربردی این پلتفرم که برای بررسی بازار ارزهای دیجیتال بهشون نیاز دارین، تو این پلتفرم پولی هستن.

برای اینکه بتونین از این داده ها استفاده کنین، باید اقدام به خرید اشتراک گلس نود کنین. به این ترتیب امکان بهره مندی از تمامی نمودار ها و شاخص ها بدون هیچ محدودیتی براتون فراهم میشه. البته اکانت های پولی این سایت، 2 نوع مختلف هستن. نوع اول که به عنوان اشتراک معامله گری شناخته میشه، ارزون تره و امکانات محدودتری رو به کاربرها ارائه میده. نوع دوم اکانت های گلس نود، به عنوان اشتراک حرفه ای گلس نود شناخته میشه. با خریدن این اشتراک هیچ محدودیتی در نمودار ها برای شما وجود نداره و میتونین از تغییرات لحظه ای که در داده های آن چین بوجود میاد، مطلع بشین.

البته باید به این نکته اشاره کنیم که برای خرید این اشتراک ها باید هزینه ی مربوطه رو به دلار پرداخت کنین که با توجه به افزایش نرخ دلار در کشورمون، هر ماه هزینه ی گزافی رو براتون خواهد داشت. اما یه راه حل کم هزینه تر وجود داره؛ شما میتونین برای بهره مندی از داده های آن چین و تحلیل اون ها، از سایت ارزسنج و همیار آن چین این مجموعه استفاده کنین.

به این ترتیب با پرداخت کمتر از 30 درصد قیمت اصلی اشتراک گلس نود، میتونین به تمامی داده های آن چین دسترسی داشته باشین. لازم به ذکره که مجموعه ارزسنج به منظور اینکه همه ی کاربرها بتونن از این داده ها استفاده کنن، پکیج های مختلفی رو که هر کدوم امکانات مختلفی رو دارن تدارک دیده. شما میتونین با توجه به اطلاعاتی که قصد بررسی اون ها رو در نمودار داده های آن چین دارین، یکی از این پکیج ها رو خریداری کنین.
همچنین لازم به ذکره که در دوره جامع آموزش آن چین، تمامی نمودار هایی که در سایت گلس نود به کاربرها عرضه میشن رو توضیح دادیم و نحوه استخراج اطلاعات از اون ها و تحلیل بازار به وسیله ی این داده ها رو آموزش دادیم.

پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای:

تحلیل درون زنجیره ای

با توجه به توضیحاتی که در مورد تحلیل درون زنجیره ای برای شما ارائه کردیم، شما می تونین به وبسایت های ارائه دهنده داده آنچین مراجعه کنین و از امکانات اون ها استفاده کنین. در این بخش از تحلیل آنچین چیست؟ نیز می خواهیم به بررسی پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای که از اون ها استفاده میشه بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین از اون ها استفاده کنین.

•    یکی از پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای، رفتار سرمایه گذاران نسبت به قیمت بازار هست. این پارامتر نشون دهنده مقایسه میانگین قیمت خرید آدرس های دارای موجودی با قیمت لحظه ای هست. همچنین اگه قیمت فعلی کمتر باشه، به اصطلاح In the money و اگه قیمت میانگین خرید آدرسی از قیمت فعلی بالاتر باشه، به اصطلاح Out of the money گفته میشه.

•    یکی دیگه از پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای، توزیع دارایی هولدرهاست. این فاکتور نشون دهنده مقدار عرضه در گردش هست که در اختیار سرمایه گذاران یا هولدرهای یه ارز دیجیتال قرار داره. این معیار میزان آدرس هایی رو که بیشتر از 1 درصد از عرضه کل رو در اختیار دارن نشون میده.

•    یکی دیگه از پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره، وابستگی با بیت کوین هست. به عبارت دیگه این شاخص میزان وابستگی بین یه ارز دیجیتال و بیت کوین رو بر اساس اطلاعات اماری 30 روزی نشون میده.

•    یکی دیگه از پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای، تراکنش های بیشتر از 100 هزار دلار هست. این شاخص همه تراکنش های بالای 100 هزار دلار در هفت روز گذشته رو در اختیار کاربران قرار میده.

•    یکی دیگه از پارامترهای مهم در تحلیل درون زنجیره ای این هست که میزان ورود و خروج سرمایه به صرافی ها رو برای کاربران نشون میده.

مزایای استفاده از داده آنچین:

مزایای استفاده از داده های آنچین

بازار ارزهای دیجیتال دارای نوسانات قیمتی زیادی هست و همین نوسانات فرصت های کسب درآمد زیادی رو برای شما فراهم کرده و می تونین با استفاده از این نوسانات سود به دست بیارین. البته باید بتونین بهترین نقاط خرید و فروش رو پیدا کنین و در این نقاط معامله انجام بدین. برای این کار نیز باید تجزیه و تحلیل بلد باشین و بتونین قیمت و وضعیت ارزهای دیجیتال و شبکه مورد نظر خودتون رو مورد بررسی قرار بدین. تحلیل درون زنجیر ای یکی از روش هایی هست که شما می تونین پیش بینی درستی در مورد قیمت ارزهای دیجیتال داشته باشین. همچنین استفاده از تجزیه و تحلیل داده آنچین در معامله های روزانه مزایای زیادی داره.
یکی از مزایای استفاده از داده های آنچین این هست که تریدرها و معامله گران اطلاع پیدا می کنند که چه زمانی تقاضای زیادی در شبکه ارز دیجیتال مورد نظر خودشون وجود داشته و در نتیجه قیمت ها افزایش پیدا می کنند. همچنین با مشاهده داده های آنچین می تونین از بازار و رفتار سرمایه گذاران باخبر بشین. معامله گران حرفه ای می دونن و افراد مبتدی نیز باید بدونن که داده های آنچین چقدر اهمیت زیادی داره. پلتفرم های تجزیه و تحلیل داده های onchain مشاهده و بررسی این چنین اطلاعات مهمی رو راحت کردن. علاوه بر این، یکی دیگه از مزایای استفاده از داده های آن چین این هست که علاوه بر قیمت ارزهای دیجیتال، فاکتورهای زیادی نیز مورد بررسی قرار می گیرن.

کمک به تحلیل درون زنجیره ای به تریدرها:

همونطور که در بالا نیز گفتیم، مزایای استفاده از داده های onchain این هست که رفتار سرمایه گذاران به صورت لحظه ای در اختیار تریدرها قرار می گیره. همچنین تریدر می تونه با استفاده از اطلاعات به دست اومده بدونه که زمانی تعداد آدرس ها و تراکنش های فعال به شدت افزایش پیدا بکنه، این شرایط معمولا با افزایش قیمت ارتباط داره. بنابراین اون بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش می گیره تا بیشترین سود و کمترین ضرر رو داشته باشه.

هدف استفاده از OnChain Data:

on chain data

در بازار ارزهای دیجیتال، وبسایت ها و پلتفرم هایی وجود دارن که با استفاده از داده های درون زنجیره ای اطلاعات و داده های خوبی رو برای کاربران در میارن، به عبارت دیگه همه اقدامات زنجیره ای در تاریخ رو به صورت ثبت شده دارن که به دلیل ویژگی های شبکه بلاک چین میشه اقدامات اقتصادی رو در این شبکه ها تعیین کرد. همچنین معامله گران و تریدرهای بازار ارزهای دیجیتال نیز این امکان رو دارن تا احساسات و رفتار سرمایه گذاران و نهنگ های بازار ارزهای دیجیتال رو رصد کنند. نکته قابل توجه این هست که این روش در شناخت توکن ها و کوین هایی که پتانسیل رشد بالایی رو دارن می تونه یه سیگنال خرید مناسب باشه. با توجه به این توضیحات می تونیم بگیم که یکی از هدف استفاده از OnChain Data این هست که ارزهای دیجیتال مستعد رشد رو شناسایی کنین.
امروزه سرمایه گذاران و معامله گران زیادی به دنبال تجزیه و تحلیل قیمت ارزهای دیجیتال هستن و می خواهند تا با استفاده از روشی قیمت رمز ارزها رو پیش بینی کنند. به عبارت دیگه یکی از هدف استفاده از OnChain Data این هست که قیمت ارزهای دیجیتال پیش بینی بشه و بهترین نقاط خرید و فروش مشخص بشه. به این ترتیب شما نیز می تونین با استفاده از OnChain Data بهترین نقاط خرید و فروش رو پیدا کنین و با معامله در این نقاط سودهای زیادی به دست بیارین. برای این کار نیز باید ابتدا به پلتفرم های ارائه دهنده داده های آنچین مراجعه کنین.

چرا به تحلیل داده های آن چین نیاز داریم؟

تحلیل داده های آن چین

به طور کلی داده های آن چین بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال، یکی از ابزارهای تحلیل محبوب برای بررسی بازار ارهزای دیجیتال هستند. ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که اهمیت داده های درون شبکه چیست؟ و استفاده از این داده ها چه مزیتی را برای ما خواهد داشت؟

داده های درون شبکه بلاک چینی به شما این امکان رو میدن تا به بررسی تمامی تراکنش ها و نقل و انتقالات مالی انجام شده بر روی یک بلاک چین خاص را مورد تحلیل قرار دهید؛ این در حالی است که سیستم های بانکی سنتی چنین قابلیتی را ندارند و همین موضوع هم بستر مناسبی برای فسادهای مالی رو در این سیستم ها بوجود اورده. از طرفی شاخص های On Chain این امکان را به شما میدهند که قبل از سایر معامله گر ها جهت روند بازار را تشخیص دهید و معاملات خود را سریعتر انجام دهید.

تحلیل آنچین بیت کوین و ارزهای دیجیتال به شما این امکان رو میده که همیشه یک قدم از رقبای خود در بازار رمز ارزها، جلوتر باشین و فرصت های کسب سود رو سریعتر از اون ها پیدا کنین. به همین دلیل هم میتونین با کمک تحلیل آنچین کریپتوکارنسی ها، درصد موفقیت معاملات خودتون رو به میزان قابل توجهی افزایش بدین. البته استفاده از داده های درون شبکه تنها زمانی میتونه مفید و سودمند باشه که، در کنار سایر روش های تحلیلی مورد استفاده قرار بگیره.

با این تفاسیر آموزش تحلیل آن چین و استفاده از تحلیل داده های درون شبکه در استراتژی معاملاتی خود، میتواند به شما این امکان را دهد که تحلیل هایی دقیق و جامع تر را در مورد بازار ارزهای دیجیتال داشته باشید. همچنین به کمک این داده ها میتوانید، با دید بهتری به مارکت نگاه کنید و سریعتر از بقیه فرصت های موجود در این بازار را شناسایی و از آن ها کسب سود کنید.

اهمیت تحلیل درون شبکه ارزهای دیجیتال برای تریدرها

شاخص های On Chain بهتون اجازه میدن که داده های آن چین بیت کوین و ارزهای دیجیتال مطرح بازار رو مورد بررسی قرار بدین و با تجزیه و تحلیل اون ها بتونین معاملاتی که در بستر بلاک چین انجام میشن رو بررسی کنین. در واقع با استفاده از تحلیل درون شبکه ارزهای دیجیتال میتونین تمامی تراکنش ها و فعالیت هایی که معامله گر ها در شبکه بلاک چین انجام میدن رو مورد بررسی قرار بدین.

همچنین با کمک خرید اشتراک گلس نود میتونین که آدرس کیف پول های مختلف رو با توجه میزان موجودی که دارن، بررسی کنین و از تغییراتی که در میزان ارزهایی که نگه میدارن برای تحلیل روند بازار و پیدا کردن نقاط برگشت بازار استفاده کنین. به این ترتیب همواره نسبت به بقیه معامله گر های بازار بک قدم جلوتر خواهید بود و متیونین که بهترین موقعیت های ورود به بازار و سیو سود رو برای خودتون مشخص کنین.

البته در نگاه عمیق تر به آنچین کریپتوکارنسی ها میتونیم به این نتیجه برسیم که، این داده ها جریان وجوه در این بازار رو به شکل واضح و شفافی به ما نشون میدن. همچنین با استفاده از تحلیل داده های درون شبکه ارزهای دیجیتال میتونین از رفتار سایر معامله گر ها و بازیگران بزرگ بازار به خصوص نهنگ ها، اطلاع پیدا کنین. این موضوع میتونه رد بحث روانشناسی بازار و تحلیل رفتار تریدر ها بهتون کمک زیادی رو کنه.

به همین دلیل هستش که به آموزش تحلیل آن چین بیت کوین و ارزهای دیجیتال تاکید داریم. توجه داشته باشین که همیار ان چین آکادمی ارزسنج فرصتی استثنائی برای خرید اشتراک سایت گلس نود با قیمتی بسیار پایین تر محسوب میشه. البته میتونین از داده های آن چین رایگان هم برای این منظور استفاده کنین ولی به این موضوع توجه داشته باشین که این سایت ها معمولا داده های محدودتری رو در اختیارتون میذارن و به همین دلیل تحلیل های شما با تاخیر در بازار اتفاق میفته. این موضوع میتونه خسارت های جبران ناپذیری رو بهتون وارد کنه و معاملاتتون با شکست مواجه بشه.

تاریخچه تحلیل آنچین:

در این قسمت قصد داریم تا اطلاعاتی در مورد تاریخچه تحلیل آن چین برای شما ارائه کنیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. بهتره بدونین تاریخچه تحلیل آنچین به سال 2011 برمی گرده. همچنین این تحلیل به عنوان شاخص ارزیابی بیت کوین به وجود اومد و اولین شاخصی بود که از طول عمر آدرس های بیت کوین استفاده می کنه.

نحوه کار تحلیل OnChain چگونه است؟

تحلیل آنچین

نوبت این رسیده تا در این قسمت از تحلیل آنچین چیست؟ اطلاعاتی در مورد نحوه کار تحلیل OnChain برای شما ارائه کنیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. بهتره بدونین تحلیل OnChain راه جدیدی هست که وابستگی زیادی به شبکه بلاک چین و مکانیزم دموکراتیک بلاک چین داره. همچنین تمرکز ثروت و اطلاعات در دست دولت ها یا گروه های خاص بدون اینکه امکان دسترسی به اون ها برای همه افراد به شکل مساوی هست. به همین دلیل تحلیل OnChain روشی هست برای اینکه دسترسی به اطلاعات برای همه ازاد و برابر باشه و رانت اطلاعاتی از بین بره و همه افراد این امکان رو داشته باشن تا به تراکنش ها و داده های مالی دسترسی داشته باشن.
جالب اینجاست که بدونین تمرکز تحلیل OnChain بر روی داده های مالی کلان هست. به عبارت دیگه در این روش فقط تراکنش ها بالای 100 هزار دلار قابل مشاهده هست و شما فقط می تونین تراکنش سرمایه گذاران و نهنگ های بازار ارزهای دیجیتال رو مشاهده کنین. در اصل تحلیل داده های درون شبکه ای یه روش برای تجزیه و تحلیل بازار در زمینه داده های کلان و اقتصاد کلان هست. به همین دلیل می تونیم بگیم که تحلیل داده های درون شبکه ای اهمیت زیادی داره و می تونه مکمل خوبی برای تحلیل تکنیکال باشه. همچنین این روش شباهت زیادی با تحلیل فاندامنتال یا تحلیل بنیادی داره.
نکته قابل توجه این هست که شما نمی تونین همه اطلاعات لازم رو از تحلیل تکنیکال به دست بیارین، چون تحلیل تکنیکال نگاهی به اطلاعات مالی کلان نداره. تحلیل و درک موضوعاتی مثل تورم، محبوبیت بیت کوین در سطح دنیا و... عملا به کمک تحلیل تکنیکال غیر ممکن هست. بنابراین شما برای اینکه بتونین اطلاعات لازم رو به دست بیارین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین، باید از تحلیل OnChain استفاده کنین.

هزینه های مربوط به تحلیل OnChain:

هزینه های مربوط به تحلیل آنچین

هزینه های مربوط به تحلیل OnChain یکی از موضوعات مهمی هست که اکثر کاربران حوزه ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک چین بهش توجه دارن. به همین دلیل در این قسمت از تحلیل آن چین چیست؟ اطلاعاتی در این مورد برای شما ارائه می کنیم. برای تایید تراکنش ها در شبکه نیاز هست تا ماینرها سختی شبکه رو توسط ابزارهای خودشون تامین کرده و در ازای کاری که انجام میدن، کارمزد معاملات رو به دست بیارن. به عبارت دیگه ماینرها با تامین سختی شبکه و حل کردن معاملات پیچیده ریاضی، کارمزد و پاداش به دست میارن. به این ترتیب هرچقدر سختی شبکه بالا بره، پاداش ماینرها نیز افزایش پیدا می کنه.
جالب اینجاست که بدونین اگه سختی شبکه پایین باشه و ماینرها این توانایی رو نداشته باشن تا سخی شبکه رو بالا ببرن، تعداد معامله ها کم میشه و معامله گران و تریدرها کارمزد پایینی می پردازن و ماینرها نیز پاداش و دستمزد کمتری به دست میارن، حتی ممکنه این پاداش ها صفر بشه. ولی اگه سختی شبکه بیشتر بشه و تعداد معاملات نیز افزایش پیدا بکنه، کارمزد معامله ها کمی اذیت کننده و گرون میشه. بنابراین شما می تونین با استفاده از تحلیل آنچین، اطلاعاتی در مورد سختی شبککه به دست بیارین و زمان مناسب رو برای انجام تراکنش انتخاب کنین تا کارمزد کمتری بپردازین.

زمان لازم برای انجام تراکنش ها:

باید تراکنش های آنچین در همون لحظه که از دو طرف معامله انتخاب میشه، انجام بگیرن تا معامله های بلاک چین ایمن، قابل تایید، شفاف و سریع باشن. ولی به ندرت این چنین اتفاقی میفته. به عبارت دیگه برای تایید تراکنش ها، جمع آوری تعداد کافی اعتبارسنج از طرف ماینرها در شبکه مکنه زمان بر باشه. همچنین یکی از دلیل های طولانی شدن تراکنش ها این هست که باید ماینر برای هر بار افزوده شدن یه بلوک به بلاک چین مسئله سخت ریاضی رو حل بکنه که همین موضوع نیز باعث زمان بر شدن تراکنش ها میشه.

معیارهای سیگنال درون شبکه ای:

معیارهای سیگنال درون شبکه ای

سیگنال های درون شبکه ای از ترکیب معیارهای بلاک چین با روش ها متفاوت به وجود میان که هر کدوم از راه های مختلف برای حفظ امنیت، ثبات و دقت شبکه مورد استفاده قرار می گیرن. همچنین هر سیگنال درون شبکه ای یه بار در روز محاسبه میشه تا تغییرات قیمت در روزهای بعد رو پیش بینی کنه. این سیگنال ها شامل 3 معیار اصلی هست که در این قسمت از تحلیل OnChain چیست؟ این معیارها رو مورد بررسی قرار می دیم.

•    تراکنش های بالا

یکی از معیارهای سیگنال درون شبکه ای، تراکنش های بالا هست. این سیگنال تغییرات در تعداد تراکنش های بالای 100 هزار دلار رو مورد تجزیه و تحلیل قرار میده و بر اساس آمار تراکنش ها بالا هست. همچنین سیگنال درون شبکه ای نشون دهنده فعالیت تجاری افراد و موسسه ها با ارزش خالص هست. بنابراین شما با استفاده از این سیگنال، از تراکنش های بالای 100 هزار دلار باخبر میشین.

•    رشد شبکه جدید

یکی دیگه از معیارهای سیگنال درون شبکه ای، رشد شبکه جدید هست. بهتره بدونین تغییر در آدس های ارز دیجیتال مخصوص یه شبکه، با رشد شبکه همراه هست. بنابراین اگه آدرس های دارنده ارز دیجیتال شبکه ای بیشتر بشه، شبکه بلاک چین اون رمز ارز نیز رشد می کنه.

•    تمرکز

یکی دیگه از معیارهای سیگنال درون شبکه ای، تمرکز هست. جالب اینجاست که داده آنچین همه حرکات نهنگ ها و سرمایه گذاران بزرگ بازار ارزهای دیجیتال رو مورد بررسی قرار میده و ورود و خروج سرمایه از صرافی ها رو برای کاربران نشون میده.

داده های OnChain چگونه به دست می آیند؟

داده های آنچین

شاید بعد از به دست آوردن اطلاعاتی در مورد داده های OnChain، دوست داشته باشین تا شما نیز این داده ها رو به دست بیارین و از اون ها استفاده کنین. برای به دست اوردن داده های OnChain روش های زیادی وجود داره که یکی از این روش ها تبدیل شدن به Node یا اعتبارسنج در شبکه و دسترسی به دفتر کل توزیع شده یا بلاک چین هست. البته توجه داشته باشین که در حال حاضر راه های ساده تری نیز وجود داره که رویکرد Do-It-Yourself بهترین روش برای به دست اورده داده های OnChain برای یه ارز دیجیتال محسوب میشه.
جالب اینجاست که بدونین علاوه بر اینکه از این روش ها استفاده کنین، می تونین از سایر راه ها نیز استفاده کنین. برای مثال وب سایت های تحلیلی زیادی برای به دست اوردن داده های OnChain وجود دارن. این وبسایت ها امکانات و ابزارهای زیادی رو برای داده های آنچین به صورت رایگان یا با خرید حق اشتراک در اختیار کاربران بازار ارزهای دیجیتال قرار میدن. از جمله از این وبسایت ها می تونیم به کوین متریک و گلس نود اشاره کنیم. این پلتفرم ها داده های زیادی رو به روش های متفاوتی به کاربران ارائه میدن.

نحوه کار پلتفرم های تحلیل آنچین چگونه است؟

جالب اینجاست که بدونین پلتفرم های تحلیل onchain در پنج مرحله فعالیت می کنند که از جمله از این مرحله ها می تونیم به بازرسی، شناسایی، خوشه بندی، شبیه سازی و نمایش تصویری اشاره کنیم. در مرحله اول پلتفرم ها شبکه رو بررسی می کنند و بعد شروع به تشخیص همه داده های مورد نیاز می کنند. بعدا این پلتفرم ها با استفاده از تکنیک های خاص شروع به ساخت مدل داده می کنند. در آخر نیز داده های OnChain در نمودارهای تعاملی به صورت ساده و مفید نشون داده میشن و کاربران این امکان رو دارن تا از این داده ها استفاده کنند.

محدودیت های استفاده از تحلیل درون شبکه ای:

تحلیل آنچین

همونطور که گفتیم، شما می تونین با استفاده از OnChain Data اطلاعات مورد نیاز خودتون رو به دست بیارین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین. البته برخی محدودیت هایی هم وجود داره که باید با این محدودیت ها آشنایی داشته باشین تا با مشکلی مواجه نشین. در ادامه برخی از محدودیت های استفاده از تحلیل درون شبکه ای رو برای شما معرفی می کنیم.

•    یکی از محدودیت های استفاده از تحلیل درون شبکه ای این هست که تاریخچه اطلاعات موجود برای BFT مربوط به چیزی حدود یه دهه و داده های سایر ارزهای دیجیتال نیز ممکنه به کمتر از این مدت برگرده. به همین دلیل ممکنه بعضی از اطلاعات کمتر قابل اعتماد باشن.

•    یکی دیگه از محدودیت های استفاده از تحلیل درون شبکه ای این هست که راه حل های لایه 2 مقیاس پذیر مثل لایتنینگ یا سایدچین ها پتانسیل تغییر شکل حجم تراکنش ها رو دارن. بنابراین از اونجایی که این اطلاعات در تحلیل انچین تجزیه و تحلیل میشن، ممکنه با مرور زمان دقت لازم رو نداشته باشن و تغییر کنند. بنابراین باید اطلاعات به روز شبکه رو هم به دست بیارین.

•    یکی دیگه از محدودیت های استفاده از تحلیل درون شبکه ای این هست که این تحلیل ها برای معامله های کوتاه مدت یا بازه زمانی کوتاه، مناسب نیست و سیگنال های دریافت شده توسط این داده ها، برای معامله های بلند مدت مورد استفاده قرار می گیرن. البته به این معنی نیست که تریدرهای کوتاه مدت هیچ سودی از این داده ها به دست نمیارن، بلکه این افراد نیز می تونن با استفاده از داده های به دست اومده، نقاط خرید و فروش رو پیدا کرده و با معامله در این نقاط سود به دست بیارن.

از کدام روش تحلیل استفاده کنیم؟

همونطور که میدونین برای بررسی بازار ارزهای دیجیتال از روش های تحلیل مختلفی استفاده میشه. تحلیل تکنیکال و فاندامنتال مهمترین روش ها برای بررسی بازارهای مالی هستن که در دنیای کریپتوکارنسی ها هم قابل استفاده هستن. اما در بازار ارزهای دیجیتال میتوان از داده های آن چین هم برای بررسی جهت و روند بازار استفاده کرد. بسیاری از فعالان این حوزه بعد از آشنایی با داده های On Chain و نحوه تحلیل اون ها، بین استفاده از تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال و آن چین دچار سردرگمی میشن.

به همین منظور در ادامه این مقاله، تحلیل داده های آنچین رو با روش تکنیکال و فاندامنتال مقایسه کردیم. اما در مجموع میتونیم بگیم که استفاده از داده های آنچین زمانی میتونه مفید باشه و حداکثر کارایی ممکن رو برای سود گرفتن از بازار ارزهای دیجیتال داشته باشه که، به عنوان یک روش مکمل در کنار سایر روش های تحلیل مورد استفاده قرار بگیره. همونطور که میدونین بازار رمز ارزها دائما در حال گسترش و بزرگ شدنه که این موضوع باعث پیچیده شدن تحلیل این مارکت میشه. به همین دلیل آشنایی با روش های متنوع بررسی این بازار به شما اجازه میده که از زوایای مختلفی ارزهای دیجیتال رو مورد بررسی قرار بدین و تحلیل های دقیق تری داشته باشین.

تفاوت تحلیل تکنیکال و آنچین چیست؟

تفاوت تحلیل تکنیکال و آنچین

نوبت به این رسیده تا در این قسمت از تحلیل OnChain چیست؟ اطلاعاتی در مورد تفاوت تحلیل تکنیکال با آنچین برای شما ارائه کنیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و این دو تحلیل رو با هم اشتباه نگیرین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال نوسانات قیمتی زیادی داره و برای اینکه بتونین سودهای زیادی به دست بیارین، باید ابتدا بهترین نقاط خرید و فروش رو پیدا کنین و در این نقاط معامله انجام بدین. برای این کار باید قیمت ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل کنین و بتونین قیمت اون ها رو پیش بینی کنین. تجزیه و تحلیل نیز روش های مختلفی داره که از جمله از این روش ها می تونیم به تحلیل تکنیکال، فاندامنتال و آنچین اشاره کنیم.
شما می تونین با استفاده از تحلیل تکنیکال، بهترین موقعیت ورود و خروج معامله رو پیدا کنین و در این موقعیت ها اقدامات لازم رو انجام بدین. البته توجه داشته باشین که تحلیل تکنیکال با آنچین تفاوت های زیادی داره که باید این تفاوت ها رو نیز بشناسین. برای مثال شما می تونین برای معامله های کوتاه مدت، از تحلیل تکنیکال استفاده کنین، ولی از تحلیل آنچین نمی تونین برای معامله های کوتاه مدت استفاده کنین. همچنین یکی دیگه از تفاوت تحلیل تکنیکال و آ چین این هست که در تحلیل تکنیکال فقط قیمت ارزهای دیجیتال مورد بررسی قرار می گیره، ولی در تحلیل آنچین همه داده های شبکه ارز دیجیتال مورد نظر تجزیه و تحلیل میشه.

شباهت تحلیل آنچین با فاندامنتال چیست؟

همونطور که در بخش های قبلی نیز گفتیم، تحلیل آنچین شباهت زیادی با تحلیل فاندامنتال داره. برای مثال داده های آنچین حرکات نهنگ ها مورد بررسی قرار می گیره و خرید و فروش نهنگ ها نیز تحت تاثیر عوامل مختلفی انجام میشه. بنابراین می تونین با استفاده از حرکات نهنگ ها، از وضعیت شبکه و اخبار بروز باخبر بشین و بتونین از اینن اطلاعات برای معاملات خودتون استفاده کنین. همچنین یکی دیگه از شباهت تحلیل آنچین با فاندامنتال این هست که هر دو تحلیل نیز برای معاملات بلند مدت مورد استفاده قرار می گیرن.

کاربرد داده های OnChain:

کاربرد داده های OnChain

جالب اینجاست که بدونین تحلیل درون زنجیره ای یا OnChain Analysis، ترکیبی از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال هست که مورد استفاده معامله گران و تریدرهای بازار ارزهای دیجیتال قرار می گیره و به بررسی روند تراکنش های درون شبکه ای می پردازه. تحلیلگران آنچین با استفاده از این داده ها و اطلاعات و تجزیه تحلیل اون ها تلاش می کنند پیش بینی بهترین از حرکات قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر در اینده داشته باشن. به عبارت دیگه شما می تونین با استفاده از OnChain Analysis، ارزهای دیجیتال مستعد رشد در اینده رو پیدا کنین و بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش اون ها بگیرین.
یکی دیگه از کاربرد داده های OnChain، این هست که معامله گران و سرمایه گذاران بازار ارزهای دیجیتال این امکان رو دارن در معامله های روزانه نیز ازش استفاده کنند. با اینکه گفتیم تحلیل انچین برای معاملات کوتاه مدت مناسب نیست، ولی به این معنی نیست که هیچ کاربردی در معاملات کوتاه مدت یا روزانه نداره. بنابراین شما نیز می تونین با استفاده از داده های آنچین در معاملات روزانه شرکت کنین و سود به دست بیارین. همچنین یکی دیگه از کاربرد داده های OnChain این هست که میشه میزان کوین ها استخراج شده و حجم تراکنش ها رو بررسی کرد.

استفاده از آنچین در ترید:

معامله گران و تریدرهای بازار ارزهای دیجیتال این امکان رو دارن تا با توجه به هدف و نیاز خودشون از هر کدوم از اطلاعات و داده ها در تصمیم گیری ها و معاملات خودشون استفاده کنند. برای مثال میزان ورود و خروج دارایی به ارز دیجیتال یا انتقال دارایی از کیف پول ها به صرافی و یا سایر فعالیت های کاربران در شبکه می تونه مشخص کننده آینده قیمتی ارزهای دیجیتال باشه. همچنین بهتره بدونین که استفاده از تحلیل درون شبکه ای به تنهایی نمی تونه برای همه بازه های زمانی و تریدرها مناسب باشه.

تفاوت معاملات شبکه ای با معاملات خارج از شبکه ای:

تفاوت معاملات شبکه ای با معاملات خارج از شبکه ای

شاید واستون جالب باشه که بدونین در معامله هایی که در خارج از شبکه انجام میشه، تغییری در شبکه به وجود نمیاد و در چنین معامله هایی افراد توافق می کنند که شخص دیگه ای دارایی رو دریافت یا ارائه می کنه. این چنین معامله ها با ارسال به کیف پول انجام مییشن و در شبکه اصلی مثل این هست که هیچ تراکنشی انجام نشده. بنابراین به دلیل وجود چنین روشی دیگه نیازی به انتظار برای تایید اعتبارسنج توسط ماینرهای بلاک چین نیست که می تونه زمان انجام کار رو سریع بکنه و باعث بشه تا هزینه ها کم بشن. با این حال در معاملات خارج از زنجیره، تراکنش ها در بلاک چین ثبت نمیشن و نمیشه به تاریخچه اون ها دسترسی داشت.
معامله هایی هم که در داخل شبکه انجام میشه، در شبکه بلاک چین ثبت میشن و می تونین به تاریخچه این تراکنش ها دسترسی داشته باشین. همچنین از اونجایی که این تراکنش ها توسط اعتبارسنج ها تایید میشن، ممکنه یکم زمان بر باشه، ولی در عوض امنیت اون ها بالاست و هیچ فردی نمی تونه به غیر شما تراکنش شما رو تغییر بده. همچنین باید در معامله هایی که در داخل شبکه انجام میشه، کمیسیون پرداخت بشه. البته از اونجایی که امنیت تراکنش های درون زنجیره ای بالا هست، بهتره کارمزد رو پرداخت کنین.

دو بخش اصلی در تحلیل آنچین:

بهتره بدونین تحلیل onchain دو بخش اصلی داره که باید این بخش ها رو بشناسین تا با در فعالیت های خودتون مشکلی داشته باشین. به همین منظور در این قسمت به معرفی و بررسی این دو بخش می پردازیم.

•    بایگانی شناسی بلاک چین: این بخش یکی از وظیفه های تخصصی افرادی که داده هایی مثل تراکنش ها، موجودی صرافی ها رو پردازش می کنند.

•    تحلیلگران آنچین: در مرحله بعد، این تحلیلگران معیارهای کلان رو بررسی کرده و ممکن ترین روندها و شاخص ها رو در ارتباط با احساسات بازار و رفتار طف ها مختلف قرارداد تفسیر می کنند.

سایت گلس نود(Glassnode) چیست؟

سایت گلس نود(Glassnode) چیست؟

سایت Glassnode چیست؟ اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، شاید این سوال برای شما هم پیش اومده باشه و خواستین که با این سایت آشنا شین و آموزش گلس نود رو یاد فرا بگیرین. بازار ارزهای دیجیتال یکی از محبوب ترین بازارهای مالی هست که به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که در سال های گذشته داشته، تونسته سرمایه گذاران و معامله گران زیادی رو به سمت خودش جذب کنه. به این ترتیب شما نیز می تونین وارد بازار ارزهای دیجیتال بشین، اقدام به سرمایه گذاری و خرید رمز ارزها کنین. البته باید قبل از اینکه وارد این بازار بشین، باید آموزش های لازم رو فرا بگیرین و مفاهیم و اصطلاحات رایج بازار رو بشناسین.
معامله گرانی که از تحلیل تکنیکال برای پیدا کردن نقاط خرید و فروش استفاده می کنند، در مقایسه با افرادی که از روش عرضه و تقاضا استفاده می کنند؛ نتیجه بهتری می گیرند. چون این معامله گران برای استفاده از سیستم عرضه و تقاضا از سایت های مختلفی مثل گلس نود استفاده می کنند. به همین منظور ما سعی می کنیم در ادامه مطلب سایت گلس نود چیست؟ اطلاعاتی در مورد سایت Glassnode برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های سایت Glassnode و آموزش گلس نود بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.

ما می تونیم در پاسخ به سوال سایت Glassnode چیست؟ این جواب رو بدیم که سایت گلس نود نوعی پلتفرمی هست که از در حوزه تحلیل تکنیکال از تحلیل آن چین استفاده می کنه. به این ترتیب شما می تونین با استفاده از این سایت، اطلاعاتی در مورد عرضه و تقاضا به دست بیارین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال بگیرین. همچنین سایت گلس نود نوعی سایت تحلیلی بسیار دقیق هست که امکانات و ابزارهای مختلفی رو در اختیار کاربران فعال بازار ارزهای دیجیتال و معامله گران قرار میدن تا این امکان رو داشته باشن تا از ابعاد مختلف وضعیت ارز دیجیتال مورد نظر خودشون رو مورد بررسی قرار بدن.
پروتکل گلس نود از داده های بلاک چین که پارامترهای درون زنجیره ای رو ارائه میده، استفاده می کنه تا کاربران این امکان رو داشته باشن تا از عرضه و تقاضای ارزهای دیجیتال مورد نظر خودشون باخبر بشن و بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرن. همچنین این سایت اطلاعاتی رو به کاربران ارائه می کنه که معمولا نمیشه شبیه اون ها رو از نمودارها و چارت های معمولی سایت کوین مارکت کپ و تریدینگ ویو به دست اورد. نکته قابل توجه این هست که از اونجایی که تحلیل آن چین شباهت زیادی به تحلیل فاندامنتال داره، می تونین به این منظور نیز از سایت Glassnode استفاده کنین.
اگه بخواهیم به زبان ساده تر تعریفی از سایت Glassnode داشته باشیم، می تونیم بگیم پلتفرم گلس نود یکی از سایت های ارائه دهنده اطلاعات آن چین هست که به کاربران در زمینه ارائه اطلاعاتی مثل عرضه و تقاضا کمک می کنه. گلس نود به طور کلی برای تحلیل ارزهای دیجیتال، مورد استفاده معامله گران و تحلیلگران حرفه ای قرار می گیره. به این ترتیب شما نیز می تونین با استفاده از این سایت اطلاعات زیادی در مورد عرضه و تقاضا به دست بیارین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین.

مزایای استفاده از سایت Glassnode:

استفاده از پروتکل گلس نود مزایای زیادی به همراه داره و همین موضوع باعث میشه تا مورد استقبال معامله گران و تحلیلگران حرفه ای بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیره. از جمله از این مزایا می تونیم به برخورداری از تحلیل آن چین اشاره کنیم. به عبارت دیگه شما می تونین با استفاده از گلس نود، اطلاعاتی در مورد وضعیت شبکه ارز دیجیتال و میزان عرضه و تقاضا به دست بیارین و با استفاده از داده های به دست اومده، قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین و بتونین بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین.

ویژگی های سایت گلس نود چیست؟

ویژگی های سایت گلس نود

گلس نود نیز ویژگی های زیادی داره که در این قسمت از سایت گلس نود چیست؟ به بررسی ویژگی های سایت گلس نود می پردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.

•    کاربرپسند

یکی از ویژگی های سایت گلس نود که باعث شده تا مورد استقبال تحلیلگران و معامله گران حرفه ای بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیره و محبوبیت زیادی به دست بیاره این هست که محیط کاربرپسندی داره. به عبارت دیگه سایت گلس نود جوری طراحی شده تا شما می تونین به راحتی از بخش های مختلف این سایت استفاده کنین. حتی افراد مبتدی نیز می تونن با کمی آموزش از این سایت بهره ببرن.

•    پشتیبانی از داده های آن چین

یکی دیگه از ویژگی های سایت گلس نود که به عنوان اصلی ترین خصوصیات این پلتفرم محسوب میشه، پشتیبانی از داده های آن چین هست. به این ترتیب شما می تونین با استفاده از این سایت اطلاعات و داده هایی در مورد وضعیت شبکه ارز دیجیتال مورد نظر به دست بیارین و با استفاده از این اطلاعات تحلیل های خودتون رو انجام بدین.

•    پشتیبانی از شبکه های مختلف

یکی دیگه از ویژگی های سایت گلس نود، پشتیبانی از شبکه های بلاک چین مختلف هست. بهتره بدونین در بازار ارزهای دیجیتال تعداد زیادی ارز دیجیتال وجود دارن و برخی از اونها شبکه های مخصوص خودشون رو دارن. به این ترتیب شما می تونین وضعیت شبکه ارز دیجیتال مورد نظر خودتون رو در این سایت مورد بررسی قرار بدین.

امکانات سایت Glassnode کدامند؟

امکانات سایت Glassnode

همونطور که گفتیم، سایت Glassnode یکی از سایت های تحلیلی ارزهای دیجیتال هست که شما می تونین با استفاده از این سایت داده ها و اطلاعات زیادی در مورد وضعیت تراکنش های انجام شده در بلاک چین ها به دست بیارین و بتونین با استفاده از این اطلاعات تحلیل های خودتون رو انجام بدین. در این قسمت از سایت گلس نود چیست؟ برخی از امکانات سایت Glassnode رو برای شما معرفی می کنیم.

•    یکی از امکانات سایت Glassnode که برای کاربران ارائه می کنه این هست که اون ها این امکان رو دارن تا در قسمت آدرس ها یا Addresses ها تعداد همه آدرس های فعال، ارسال کننده، دریافت کننده، آدرس های تازه ایجاد شده و همه آدرس های مربوط به شبکه های بلاک چین رو مشاهده کنند و با استفاده از اطلاعات به دست اومده تحلیل های خودشون رو انجام بدن.

•    یکی دیگه از امکانات سایت Glassnode این هست که تقریبا 50 نوع اندیکاتور در این پلتفرم مورد استفاده قرار گرفته که حتی برخی از اسم این اندیکاتورها در سایت دیگه وجود نداره. همچنین باید توجه داشت که به دلیل ماهیت پویای ارزهای دیجیتال، نتیجه این شاخص ها و اندیکاتورها برای طولانی مدت معتبر و قطعی نیست.

•    یکی دیگه از امکانات سایت Glassnode این هست که شما می تونین ورود و خروج ارزهای دیجیتال به صرافی های مختلف مثل کوین بیس، کوکوین، هات بیت و... رو مشاهده کنین و بتونین با استفاده از این اطلاعات به دست اومده بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین.

•    یکی دیگه از امکانات سایت گلس نود، نهادهاست. این بخش یکی از قسمت های پولی پروتکل گلس نود هست و بازیگران عمده در بازار ارزهای دیجیتال مثل سازمان ها، نهنگ ها و بقیه سرمایه گذاران حقوقی رو در این قسمت می تونین مشاهده کنین.

پلتفرم Glassnode برای چه کسانی مناسب است؟

پلتفرم Glassnode

از اونجایی که بازار ارزهای دیجیتال نوعی بازار نوپا و نوظهور هست، نوسانات قیمتی زیادی داره و همین نوسانات فرصت های زیادی برای کسب سود فراهم کردن که شما می تونین از این نوسانات قیمتی سود به دست بیارین. البته به شرط اینکه بتونین قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین و بهترین نقاط خرید و فروش رو پیدا کنین و در این نقاط معامله انجام بدین. همچنین عوامل و فاکتورهای زیادی بر روی قیمت ارزهای دیجیتال تاثیر می ذارن که باید این عوامل رو مورد بررسی قرار بدیم. از جمله از این عوامل می تونیم به وضعیت شبکه بلاک چین، میزان عرضه و تقاضا و... اشاره کنیم. بنابراین برای بررسی این عوامل باید از ابزارها و سایت های مختلفی استفاده کنین.
بهتره بدونین سایت گلس نود یکی از پلتفرم هایی هست که مورد استفاده معامله گران و تحلیلگران بازار ارزهای دیجیتال قرار می گیره. همچنین هر کسی دوست داره وارد بازار ارزهای دیجیتال بشه و بهترین نقاط خرید و فروش رو شناسایی کنه، باید از ابزارهای مختلفی استفاده کنه که سایت گلسنود گزینه مناسبی برای این کار هست. بنابراین افرادی که دوست دارن تا از وضعیت شبکه ارز دیجیتال، میزان عرضه و تقاضا و میزان ورود و خروج رمز ارز به صرافی ها اطلاعات به دست بیارن، می تونن از این سایت استفاده کنند.

آموزش گلس نود و نحوه کار با آن:

شاید بعد از به دست اوردن اطلاعاتی در مورد پلتفرم گلس نود، دوست داشته باشین تا شما نیز آموزش گلس نود رو فرا بگیرین و از این سایت استفاده کنین و به وسیله اطلاعات و داده های به دست اومده بهترین تصمیم رو برای خرید و فروش بگیرین. برای اینکه بتونین از این سایت استفاده کنین، ابتدا باید آموزش گلس نود رو فرا بگیرین و ثبت نام کنین، ولی اگه ثبت نام نکرده باشین فقط می تونین از یه سری اطلاعات سطح 1 استفاده کنین. همچنین سایت گلس نود برخی از اطلاعات دیگه هم داره که فقط با خرید اشتراک برای شما فراهم میشه.

چرا همه امکانات گلس نود رایگان نیست؟

گلس نود رایگان

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاد که چرا همه امکانات سایت گلس نود رایگان نیست؟ همونطور که در بخش قبلی نیز گفتیم، شما برای اینکه بتونین از امکانات و خدمات سایت Glassnode استفاده کنین، باید در این سایت ثبت نام کنین. توجه داشته باشین که اگه در این سایت ثبت نام نکنین فقط می تونین از برخی از امکانات این سایت که در سطح 1 قرار داره استفاده کنین، ولی می تونین با ثبت نام کردن و خرید اشتراک لول خودتون رو به سطح بالاتر یعنی لول 3 برسونین و از همه امکانات این سایت استفاده کنین. به عبارت دیگه همه امکانات سایت گلس نود رایگان نیست و برای استفاده از همه امکانات سایت گلس نود، باید اشتراک این سایت رو تهیه کنین.
جالب اینجاست که بدونین شما می تونین به صورت مستقیم به سایت Glassnode مراجعه کنین و اقدام به تهیه اشتراک کنین تا بتونین از همه امکانات و خدمات این سایت استفاده کنین. همچنین می تونین به سایت ارزسنج مراجعه کنین و اشتراک گلس نود رو از این سایت به راحتی تهیه کنین. شما می تونین در سایت ارزسنج، اشتراک سایت گلس نود رو به قیمت پایین تر و به صرفه تر خریداری کنین. این کار باعث میشه تا در سرمایه خودتون صرفه جویی کنین و با کمترین هزینه از همه امکانات این سایت استفاده کنین و سطح کاربری خودتون رو بالا ببرین.

سطح های مختلف سایت گلس نود کدامند؟


در سایت گلس نود سه سطح کاربری وجود داره که در هر کدوم از این سطح ها قرار بگیرین، می تونین از امکانات و خدمات مختلفی استفاده کنین. این 3 سطح عبارت هستن از اشتراک رایگان گلس نود(T1)، اشتراک معامله گری(T2) و اشتراک حرفه ای گلس نود(T3). همچنین هر کدوم از این سطح ها هزینه های مختلفی دارن و باید بعد از بررسی هر کدوم هزینه مربوط به اون ها رو پرداخت کنین.

بخش های مختلف پلتفرم گلس نود:

بخش های مختلف پلتفرم گلس نود

همونطور که گفتیم، سایت گلسنود نوعی سایت تحلیل شبکه ارزهای دیجیتال هست که می تونین با استفاده از این سایت اطلاعات زیادی در مورد وضعیت بلاک چین ها و میزان ورودی و خروجی ارز دیجیتال به صرافی ها به دست بیارین و با استفاده از اطلاعات به دست اومده، تحلیل های خودتون رو انجام بدین.

•    دسته بندی اندیکاتورها

یکی از بخش های مختلف پلتفرم گلس نود، دسته بندی اندیکاتورهاست. بهتره بدونین در این بخش 47 اندیکاتور به همراه تعداد زیادی ابزار در دسترس شما قرار داره و امکان تحلیل بیت کوین رو به روشی ایجاد می کنه که تا به حال شبیه اون رو تجربه نکردین. بنابراین برای اینکه بتونین به همه اندیکاتورها دسترسی داشته باشین، باید اشتراک اکانت گلس نود رو تهیه کنین.

•    دسته بندی صرافی ها

یکی دیگه از بخش های مختلف پلتفرم گلسنود، دسته بندی صرافی هاست. در این دسته بندی از سایت گلس نود اطلاعات ورود و خروج جریان بیت کوین به صرافی های ارز دیجیتال مثل بایننس، کوین بیس، کراکن و سایر صرافی ها قابل پیگیری هست. همچنین میزان سپرده گذاری ها و برداشت ها در همه این صرافی ها در گلس نود قابل مشاهده هست.

•    دسته بندی تراکنش ها

یکی دیگه از بخش های مختلف پلتفرم گلس نود، دسته بندی تراکنش ها یا Transaction Category هست. در این بخش همه اطلاعات مربوط به تراکنش های ثبت شده در بلاک چین بیت کوین رو می تونین مشاهده کنین و تعداد تراکنش ها و همچنین نرخ انجام اون ها در گلس نود نیز قابل اندازه گیری هست.

•    دسته بندی کارمزدها

یکی دیگه از بخش های مختلف پلتفرم گلس نود، دسته بندی کارمزدهاست. بهتره بدونین به کارمزدی که از طرف کاربران به ماینرها پرداخت میشه تا تراکنش رو در بلاک چین ثبت کنند، کارمزد تراکنش گفته میشه. همچنین مبلغ کلی تراکنش ها نیز می تونه ابزاری برای تحلیل تکنیکال باشه.

•    دسته بندی UTXO Category

یکی دیگه از بخش های مختلف پلتفرم گلس نود، دسته بندی UTXO Category هست که بهش خروجی خرج نشده تراکنش نیز گفته میشه که در یه تراکنش بیت کوین خرج نشده باقی می مونه. همه اطلاعات مربوط به این مورد از جمله درصد، سود، حجم، زیان و تعداد می تونه ابزاری برای تحلیل باشه که در سایت گلس نود قابل رویت هست.

اکانت گلس نود ارزسنج چیست؟

اکانت گلس نود ارزسنج، نسخه ایرانی Glassnode هست که فعالیت رو برای کاربران ایرانی راحت کرده و شما می تونین وارد این سایت بشین و با تهیه اشتراک با کم ترین هزینه نسبت به سایت اصلی، از خدمات و امکانات گلس نود استفاده کنین. به عبارت دیگه شما برای تهیه اشتراک در سایت ارزسنج برای اکانت گلس نود، نیازی نیست مبلغ بالایی پرداخت کنین، بلکه می تونین با هزینه ناچیز این اشتراک ها رو تهیه کنین و از همه بخش های مختلف پلتفرم گلس نود که در بالا اشاره کردیم، استفاده کنین.

برای اینکه بتونین از اکانت گلس نود ارزسنج استفاده کنین، باید ابتدا وارد سایت ارزسنج به نشانی Arzsanj.com بشین و با مراجعه به قسمت محصولات و گلس نود بشین و با تهیه اشتراک از این امکانات استفاده کنین. همچنین سطح گلس نود رایگان یا T1 در این سایت نیز رایگان هست و شما می تونین با پرداخت مبلغی کمتر از سایت اصلی گلس نود، سطح کاربری خودتون رو ارتقا بدین و اطلاعات و داده های زیادی به دست بیارین و بتونین با استفاده از این داده ها، تحلیل های خودتون رو انجام بدین.

جالب اینجاست که بدونین استفاده از اکانت گلس نود ارزسنج مزایای زیادی به همراه داره و شما می تونین با استفاده از اکانت گلس نود ارزسنج از این مزایا برخوردار بشین. از جمله از این مزایای می تونیم به رابط کاربری راحت اشاره کنیم. به این ترتیب شما می تونین به راحتی وارد سایت ارزسنج بشین و با مراجعه به قسمت گلس نود، از این امکانات استفاده کنین. همچنین یکی دیگه از مزایای اکانت گلس نود ارزسنج این هست که شما اطلاعات لحظه ای شبکه ارزهای دیجیتال رو به دست میارین و به چندین اندیکاتور مختلف دسترسی دارین. همچنین می تونین با مبلغی به صرفه تر اشتراک مورد نیاز برای بالا بردن سطح کاربری اقدام کنین.

بررسی نظر منتقدان تحلیل آن چین

بررسی نظر منتقدان تحلیل آن چین

داده های آن چین هم مثل روش های تحلیلی دیگه ای که تو بازار ارزهای دیجیتال از اون ها استفاده میشه، مخالفان و منتقدانی رو دارن. آشنایی با دیدگاه این افراد برای آشنایی بیشتر با تحلیل آنچین بیت کوین و ارزهای دیجیتال اهمیت داره. به همین خاطر قصد داریم که در مورد نظر منتقدان تحلیل آن چین نسبت به این سبک تحلیلی بازار صحبت کنیم.

در مجموع میتونیم منتقد های دیتای آن چین رو به چند دسته مختلف تقسیم کنیم. یکی از مهمترین گروه هایی که منتقد داده های آن چین و تحلیل آن چین ارز دیجیتال هستن، تکنیکالیست ها می باشند. برخی از افرادی که تنها از تحلیل تکنیکال برای بررسی ارزهای دیجیتال استفاده میکنن، اعتقاد دارن که همه چیز در قیمت ارز دیجیتال خلاصه شده است. اما اگه با بازارهای مالی آشنا باشین، به خوبی میدونین که در سرمایه گذاری ها بهتره حداقل از دو تایید برای داشتن یک سرمایه گذاری امن و مطمئن استفاده کنیم.

دیتا های آنچین میتونن منبع مناسبی برای تاییدیه های ثانویه ی سرمایه گذاری و ترید های معامله گر های بازار ارز دیجیتال باشن. پیشنهاد ما به تکنیکالیست ها اینه که در کنار تاییدی که از تحلیل تکنیکال برای ورود به معاملات خودشون میگیرن، از منبع ثانویه ای هم برای گرفتن تایید استفاده کنن. نکته مهم دیگه ای که باید بهش توجه بشه اینه که، تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال از بررسی داده های کلان اقتصادی و بنیان رمز ارزها ناتوان است، به همین خاطر به تحلیل شاخص های On Chain به عنوان یک ابزار کمکی و مکمل نیاز داره.

گروه دیگه ای که منتقد داده های آن چین هستن، ادعا میکنن که استفاده از این روش میتونه حریم خصوصی و حاکمیت مالی در ارزهای دیجیتال رو زیر سوال ببره؛ این در حالیه که طرفدار های تحلیل آن چین و بررسی داده های درون شبکه معتقدن که، شفافیت بیت کوین و ارزهای دیجیتال برای درک بهتر فناوری بلاک چین و اشنایی بیشتر با این حوزه، اهمیت داره. حتی این افراد ادعا میکنن که دیتای On Cain برای کمتر کردن شکافی که بین سیستم حاکمیتی، دولت ها و ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیره. همچنین طرفداران تحلیل آن چین اعتقاد دارن که جذب کاربرها و سرمایه گذاران بیشتر به لطف این شفافیت، بیشتر و بهتر انجام میشه.

چطور از آن چین دیتا در ترید ارزهای دیجیتال استفاده کنیم؟

به احتمال زیاد تا الان با داده های آن چین و اهمیت شاخص On Chain در تحلیل ارزهای دیجیتال آشنا شدین. اما سوالی که مطرح میشه اینه که چطور از داده های ان چین در تحلیل ارزهای دیجیتال و ترید اون ها استفاده کنیم تا به بیشترین سود ممکن از این بازار برسیم؟
مهمترین نکته بعد از آموزش تحلیل آن چین اینه که از این داده های در تحلیل و ترید ارزهای دیجیتال استفاده کنیم. هر تریدر و معامله گر ارز دیجیتال، میتونه بر حسب استراتژی معاملاتی خودش و اهداف و نیاز هایی که تو بازار ارزهای دیجیتال دنبال میکنه، از تحلیل داده های درون شبکه بهره ببره. استفاده از داده های آن چین میتونه تصمیم گیری ها و معاملات شما رو تو بازار ارزهای دیجیتال تحت تاثیر قرار بده.

برای مثال یکی از مهترین شاخص های آن چین دیتا، میزان ورود و خروج پول به صرافی ها و انتقال ارزها از کیف پول به پلتفرم های معاملاتی ارزهای دیجیتال می باشد. بررسی فعالیت معامله گر ها و تریدر ها در بلاک چین ارزهای دیجیتال میتونه برای تعیین روند قیمت ارزهای دیجیتال بسیار تاثیر گذار باشه. به همین جهت بررسی داده های آنچین ارزهای دیجیتال اهمیت زیادی رو داره.

البته باید به این مسئله هم توجه داشته باشین که داده های درون شبکه ی ارزهای دیجیتال به تنهایی نمیتونن برای تحلیل و بررسی ارزهای دیجیتال کافی باشن. به همین دلیل برای اینکه بتونین تحلیل جامع و مناسبی رو در مورد کلیت بازار ارزهای دیجیتال داشته باشین، باید سبک های معاملاتی مختلف رو در تایم فریم های متنوع مورد بررسی قرار داده و بهترین تصمیم رو برای ترید های خودتون بگیرین.


نظرات کاربران برای داده آن چین

  1. امید رستمی (1401/05/24)

    آخ آخ چقدر دنبال همچین چیزی بودم واقعا کار میکنه؟ بخرم ؟

    1. پشتیبان سلیمی (1401/05/24)

      همه ی آموزش های لازم به طور کامل و دقیق و به زبان فارسی ارائه شده که هیچ نکته مبهمی برای کاربران باقی نمیمونه با توجه به این شرایط میتونین تصمیم بگیرین.

  1. مجتبی طاهونچی (1401/05/24)

    داده های آن چین شما کامل هست و دقیق و بهترین سایت داده آن چین هستین به نظرم

    1. پشتیبان (1401/05/24)

      ممنون . نظر لطف شماست

  1. امین عبادی (1401/05/24)

    بعد از اینکه اشتراک آن چین رو تهیه کردیم پشتیبانی هم داره؟

    1. پشتیبان (1401/05/24)

      داده ها و شاخص های های آنچین روی نمودار نمایش داده میشه و اگر مشکلی در نمایش داشته باشین براتون حل میکنیم.

  1. شجاعی (1401/05/24)

    داده های آن چین واقعا لازمه برای هر تریدر 👏👏

  1. امید رستمی (1401/05/24)

    موفق باشین بهترین سایت آن چین هستین دمتون گرم

  1. سیامک (1401/06/24)

    نرخ اشتراکتون خوبه. گلس نود خیلی گرونه. پرداخت هم نمیشه کرد چون با دلار هست. عالی هستین

  1. سمانه (1401/08/08)

    من حرفه ای آنچین کار میکنم. قبل از اینکه بازار تکون بخوره میفهمم با آنچین. داده های شما هم بروز هستن اوکیه . معرفیتون میکنم به دوستان

  1. سهراب (1401/08/18)

    تو این وضعیت بازار داده های ان چین می تونن کمک کننده باشن؟ کسی اگه تخصص داره جواب بده

  1. رحیمی (1401/08/29)

    بنظرم می تونه کمک کننده باشه. فقط باید وقت گذاشت و اونو خوب یاد گرفت

  1. خسرو (1401/08/30)

    این داده ها همونی هستن که گلس نود تو سایتش ارائه میده؟

  1. فریبرز (1401/09/01)

    اطلاعات کاملی واسه تریدرها ارائه میشه تو این همیار آنچین. خیلی کاربردی هستش در کل

  1. عقیل عبادی (1401/09/02)

    خیلی خوبه مخصوصا فارسی ترجمه شده ممنون

  1. شهین (1401/09/05)

    دم ارزسنج گرم با این محتواها

  1. پایدار (1401/09/06)

    کلا تحلیل آن چین رفتار کیف پول های بازار رو نشون میده که تو چه وضعیتی هستش و با شاخص هاش میشه حرکت های بازار رو از یه سمت دیگه بررسی کرد

  1. علوی (1401/09/07)

    برای کسی که تو این بازار می خواد حرفه ای کار کنه لازمه ازش سر در بیاره

  1. قنبرپور (1401/09/13)

    بازار الان یه جوریه فقط تحلیل فاندامنتال خیلی مهمه. در کنارش آن چین هم ادم سر در بیاره خوبه

  1. fati (1401/09/14)

    خیلی شاخص داره این آن چین . کی می تونه از همشون سر در بیاره اخه

  1. nima (1401/09/15)

    به نظرمن ارزهایه مدتی درروندافزایشی قیمت بالاتراز تعداد واحد کل خودشون قرارگرفتند والان دارن به قیمت واقعی خودشون به نسبت ارزشی که دارن میرسن ودرآینده هرچه ازلحاظ کاربردی وامنیت درسطح بالا تری قراربگیرند مسلما ارزششون هم بالا تر میره

  1. مهدی (1401/09/16)

    گرگ وال استریت به سرمایه‌گذارا هشدار داده که از سرمایه گذاری تو ارزهای دیجیتال دوری کنن

  1. حسینی (1401/09/20)

    یه سوال داشتم من الان میخوام معامله ارز های دیجیتال رو شروع کنم الان که دارم فکر میکنم حس میکنم معاملات فیوچرز و اهرم دار یه جور شرط بندیه . حالا سوال این که ایا درامدی که از این راه به دست میاد حروم نیس؟؟

  1. خدایاری (1401/09/23)

    نه بابا کجاش حرامه. تو معامله داری می کنی و هزینه بابتش میدی اینم یه شکل پوله دیکه حالا دلار کاغذی نیست و تو بستر نت داره انجام میشه.

  1. ناروئی (1401/09/26)

    آموزش ارز دیجیتال الان واقعا لازم و ضروریه بازار پر کلاهبردار شده . حرفه ای نباشی راحت گولت میزنن

  1. قادر (1401/09/28)

    وضع بازار خوب بشه شروع میکنم این آن چین رو یاد بگیرم

  1. خلیلی (1401/09/29)

    از همین الان شروع کن یاد بگیر که بازار خوب شد ازش استفاده کنی

  1. kavehj (1401/10/05)

    فعلا با این بحران هایی که در دنیا داریم میبنیم هر روز، نمیشه پیش بینی کرد کی بازار درست میشه

  1. لقمان (1401/10/08)

    بازار حات رنج پیدا کرده . نمیدونم از داده های ان چین چطوری میشه تو این شرایط استفادهکرد

  1. حمزه (1403/02/28)

    درود برشما دیگه نمودار انچین توی سایت لانچ نمیشه؟

    1. پشتیبان (1403/02/28)

      درودبر شما خیر بدلیل نبود زیرساخت مناسب و مشکلات اینترنتی آنچین دیگه نداریم

کامنت بگذارید

سوال امنیتی :1 + 64 = ?